NYDELIG SJOKOLADEKAKE

Jeg lagde denne nydelige sjokoladekaken i dag.
For et par uker siden så jeg en oppskrift på kake med hvite bønner i et svensk helseblad.
Det høres fryktelig merkelig ut med bønner i kake, men i følge denne artikkelen fikk du utrolig saftige kaker med bønner. Selvfølgelig må det testes.
Kake med bønner er var en vinner.
Saftigere kake skal du lete lenge etter.
Dette er nok en av de beste sjokoladekakene jeg har laget noen sinne.
At den er sukkerfri, lav på karbohydrater og proteinrik, er nesten for godt til å være sant.


Nydelig sjokoladekake

2 egg
2 eggehviter
6 ss sukrin
1 boks hvite bønner
1 ss smør
4 ss mager kesam eller skyr naturell
20 g zero carb sjokoladeprotein
6 ss økologisk kakao
1 ts vaniljepulver
1 ts bakepulver

Skyll bønnene under vann.
Møs de så med en gaffel.
Pisk eggene og eggehvitene med sukrin.
Smelt smøret.
Ha eggeblandingen sammen med de moste bønnene. Ha i smeltet smør, kesam, sjokoladeprotein, kakao, vaniljepulver og bakepulver.
Hell deigen i en form, 20 * 30 cm.
Stek på 175 grader i 35 minutter.
Avkjøl.

Sjokoladeglasur
1 ss smør
5 ss melk
5 ss kakaopulver
Litt økologisk vaniljepulver
Sukrinmelis

Smelt smøret og bland i melk.
Bland i kakaopulver og vaniljepulver.
Rør til slutt inn sukrinmelis til en fast masse.
Ha glasuren over sjokoladekaken.
Jeg hadde til slutt over litt revet sukkerfri hvit sjokolade.

Kristine ♥

51 kommentarer

Siste innlegg