www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

MIDDAG & DESSERT

  • 20.02.2013, 18:03



Tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldinger etter grsdagens innlegg
Da jeg pnet mailen min i morges fikk jeg sjokk.
Jeg viste fra fr av at jeg har mange herlige lesere, men at det er s mange som vil bruke av sin tid og skrive til meg, overvelder meg.
Det betyr mye for meg og jeg setter veldig pris p alle deres ord.


Til middag i dag ble det pastagraten.
Pasta, karbonadedeig, grnnsaker, hvit saus og ost.
S mye godt i en og samme form m jo gi et bra resultat.


Jeg stekte 1 pakke karbonadedeig med et par hakket hvitlksfedd.
I mellomtiden kokte jeg fullkornspastaskruer al dente.
Ha s i 1 boks hakkede tomater, noen brokkolibuketter, champinjong (jeg brukte 1 boks hermetisk) i pannen med karbonadedeigen sammen med salt, pepper, paprika- og chilikrydder.
Varm 1 dl melk i en kjele til det smkoker. Rr s i 1/3 boks cottage cheese, muskatntt, pepper. Ha i 1 ss jbk-mel eller maizena slik at sausen blir tykkere. Bland inn den kokte pastaen i den hvite sausen.
Legg karbonadedeigblandingen i bunnen av en form. Ha s over den hvite sausen med pastaen og topp med ost.
Jeg brukte raspet lettere jarsbergost og et godt dryss parmesan.
Stek p 225 grader i 15 minutter.


Jeg serverte pastagratengen med en lett salat.
Hjertesalat, cherrytomater, gul paprika og litt sprstekt bacon.


Dagens dessert har jeg akkurat spist.
Fluffy sjokoladekrem slr aldri feil.
Jeg toppet den med biter av 1/2 quest proteinbar i sjokolade brownie smak, kamutt puffs og sukringold.


Sjokoladekremen laget jeg av 1/2 boks kesam, 1 banan, 20 g mocca-protein, 2 -4 ss melk, 2 ss kakaopulver, 1 ss sukrinmelis, 4 drper stevia sjokolade og en liten klype salt.
Mos bananen og bland alt godt sammen.
Jeg pisket i tillegg sjokoladekremen med en el-visp i cirka 30 sekunder og lot den st i fryseren i 30 minutter.
Da ble det en lett og luftig sjokoladekrem.
Etter ha satt sjokoladekremen i fryseren og slikket bollen, krevde det disiplin for vente en halv time. Den var s god at jeg ville spise den med en gang!


N skal jeg la maten synke en halv times tid fr jeg tar en treningskt.
Det er lenge siden jeg har gjort en form for kardio med hy puls.
Jeg tenker derfor ta en intervallkt i dag.
F pulsen opp og svetten til renne :grin:
Ha en fin kveld.

Kristine

Ellen

20.02.2013 kl. 18:23
Nam, det der s veldig godt ut! :3 Har du forresten noen tips om smoothies e.l man kan lage med hampproteinpulver?

Lovelyliller.com

20.02.2013 kl. 18:30
Det skulle bare mange at du fikk positive tilbakemeldinger og sttte! :)

Helene

20.02.2013 kl. 19:03
herreguud s godt! Du er s flink. <3 <3 <3

Una

20.02.2013 kl. 19:34
S godt! :3 Hva anbefaler du mellom whey tech og 100% whey proteinpulver? :)

bybirgitte

20.02.2013 kl. 19:38
M prves! :D
Nam nam naaaaam ! Herlighet s myye digg du lager :D

sunnerehverdag

20.02.2013 kl. 20:42
Fytti grisen, du er s utrolig flink med maten! ALT ser jo superdigg ut!:-D Tror jeg stemmer for pastagraten i morgen til middag hvertfall, hihi! Du er virkelig en stor inspirasjon! Ha en fin kveld videre!

Nina

21.02.2013 kl. 08:48
Deilig middag :)

sukkerst

21.02.2013 kl. 09:10
hei! et sprsml om kunstig stning, ser du er like glad i sjokolade som meg, s jeg m sprre: fr du ikke vondt i magen av sjokoladene som er tilsatt kunstig stning? alt som er tilsatt tagatose er no-go for meg, atkinsbarene og chocolite har gtt bra, men i det siste har jeg ftt supervondt hvis jeg spiser mer en to biter chocolite-sjokolader (og det vil man jo helst gjre ;) ). hvordan var den sukrinsjokoladen i forhold til mageknip?

Ingrid

21.02.2013 kl. 09:55
Yummy, dette s godt ut! Skal prve den desserten en dag! Du lager s utrolig mye godt :D

Jeg har et lite sprsml. Du kommenterte p instagram at du ikke trener leggene dine, og jeg ble nysgjerrig p hvorfor?

misforstaaelsen

21.02.2013 kl. 12:06
Det ser kjempegodt ut! :)

Vilde

21.02.2013 kl. 14:11
Du er s flink legge ut bilder av god mat. Jeg blir sulten av titte p bloggen din hver dag! hehe! :)

Ha en superfin dag videre frken fina! <3

Henriette

21.02.2013 kl. 18:11
Hei, har du prvd lage noen typer nttesmr? Har du evt noen oppskrifter du vil dele?

Kristine

23.02.2013 kl. 15:15
Henriette:
Ja. Du kan bare kjpe ntter og kvrne de i en food prossesor. Etter en stund blir det nttesmr :)

Kristine

23.02.2013 kl. 15:22
Ingrid:
Jeg ser ingen grunn til trene legger. De trenes jo ved andre benvelser som kneby, utfall og marklft :)

Kristine

23.02.2013 kl. 15:23
sukkerst:
hei du :)
Tagatose sjokoladene er ikke magen min s glad i om jeg spiser store mengder, men stevia og sukrinsjokoladen fr jeg ikke vondt av :) Krysser fingrende for at du slipper mageknipe med den du ogs :)

Kristine

23.02.2013 kl. 15:25
sunnerehverdag:
Ble det pastagrateng?
Hper det smakte :)

Kristine

23.02.2013 kl. 15:25
Una:
jeg ville brukt en blanding :)

Kristine

23.02.2013 kl. 15:25
Ellen:
Jeg har aldri prvd hampprotein, s det vet jeg faktisk ikke.
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits