GRILLINGS

Jeg hadde en god rygg- og bryst økt i dag.
Rygg er en av mine favoritt muskelgrupper på trening :grin:
Dessuten synes jeg det er utrolig lekkert med jenter som har en veltrent rygg.
– Chins
3 sett * 11 – 6 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Flyes
3 sett * 9 -10 repetisjoner
super sett med
– Omvendt flyes
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Stående roing
4 sett * 8 – 10 repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 6 -8 repetisjoner
– Face pull
2 sett *12 repetisjoner


Etter trening ble det et raskt og søtt måltid.
Jeg skulle nemlig vente med middag til PØ kom hjem.
Banan-proteinis servert med FortiFx proteinbar i peanøtt og sjokolade smak, eple, fersk fiken, vannmelon, druer, banan, fersken og jordbær.


Bananisen har jeg lagt ut oppskrift på mange ganger.
Den er jo så god og enkel!
Det er rett og slett frossen banan (skjær dem i skiver og frys i minimum 2 timer) som jeg kjører i kjøkkenmaskinen. Det blir en myk og deilig softis.
I dag brukte jeg 2 frosne bananer og tilsatte 4 ss kesam, 1 scoop vanilje protein og 1/3 ts vaniljepulver.


Dagens middag ble en deilig grilltallerken.
Grillspyd, grillede grønnsaker, ovnsbakt sopp og potetsalat.
Soppen laget jeg ved å blande sammen cottage cheese, chili og hakkede tomater som jeg fylte i soppen. Deretter toppet jeg med ost og stekte dem på 225 grader i 20 minutter.
Grillspydene består av kalkun i biter, halloumi ost i firkanter og oliven. Jeg penslet spydene med olivenolje før jeg krydret med chili, hvitløk og salt, og deretter grillet dem 2 -3 minutter på hver side.
Små aubergine deles i to og grilles på begge sider.
Paprika deles i to og grilles godt på den ene siden.
Jeg skulle gjerne sagt at jeg laget potetsalaten selv, men den er ferdigkjøpt. Vil du lage din egen potetsalat kan du enkelt gjøre det ved å blande sammen kokte poteter, gresk yoghurt / kesam, litt creme fraiche, dijon sennep, finhakket hvitløk og litt hakket sylteagurk.


Her har du mine sunne grilltips:
– Velg rene produkter
Dropp ferdiglagde produkter. Bruk rene stykker av kjøtt, fisk og fugl uten tilsetningsstoffer. Entrecotè, torsk, laks, tunfiskbiff, kyllinglår, makrell, ytrefilet eller indrefilet av storfe eller svin, osv.
– Bruk grønnsaker
Servert alltid godt med grønnsaker. Du kan grille dem ved å tre dem på spyd, pakke dem i folie, skjære i skiver, grille dem hele, osv. Prøv nye grønnsaker, bruk masse farger! En frisk og god salat smaker også godt.
– Lag din egen marinade
Bruk en god olivenolje som tåler høy varme. Ha i godsaker som finhakket hvitløk, chili, ingefær, sitrongress, basilikum, dijon sennep, sitronsaft, revet sitronskall, balsamico eddik, rødvinseddik og diverse krydder. Ikke alt på en gang selvfølgelig. Smak til med salt og pepper til slutt.
– Pølse
Om du vil ha pølser, velg de variantene med høyt kjøttinnhold. Minst 80 % kjøtt.
– Burger
Lag burgerne selv. Bland sammen karbonadedeig / kyllingkjøttdeig med egg, finhakket løk, chili og annet godt krydder.
– Smør grillristen
Bruk olje, jeg bruker som regel kokosolje, til å smøre grillristen slik at du unngår at kjøtt / fisk / fugl / grønnsaker setter seg fast. Dette er spesielt viktig ved magre produkter.
– Dressing
Vil du ha dressing, lag den selv.
Til en kremet variant kan du ta utgangspunkt i gresk yoghurt eller kesam og tilsatte finhakkede friske urter og krydder.
For en vinaigrette blander du sammen olje og annet godt som sitron, balsamic, hvitløk, chili og ingefær.
– Frukt
Frukt er kjempe godt på grillen. Grillede fersken, vannmelon i skiver og ananas er friskt og søtt tilbehør til grillmaten.
– Kos deg
Uansett hva du spiser; sett deg ned, slapp av, smak på maten og nyt hver munnfull. Du skal kose deg med maten :grin:

Kristine 

23 kommentarer

Siste innlegg