THIS IS LIVING


I dag fikk jeg en pakke fra iHerb igjen.
Den bestod ene og alene av cashew clusters, disse.
Tre poser :grin: Jeg er helt avhengig!


Cashew clusterene inneholder organiske cashewnøtter, økologiske knuste kakao bønner, organisk kokosnektar og havsalt.
De er kjempe gode.
Jeg knasker på de konstant!
Cashew clusterene er en av mine iHerb-favoritter og jeg kan anbefale dem på det sterkeste.
Lurer du på noe angående iHerb, kan du lese iHerb-guiden min her.


Jeg er inne i en egg-periode.
Kokt, stekt, som omelett, posjert, osv. Det finnes så mange muligheter!
Egg er naturlig supermat.
De inneholder godt med antioksidanter, vitaminer, mineraler, sunne fettsyrer og høykvalitetsprotein.
Et egg inneholder omtrent 5 gram fett, 6 gram fett og ingen karbohydrater.
Jeg kjøper egg fra økologisk frittgående høner. De smaker bedre, samt at disse dyrene har et mer humant liv. Det er verdt noen ekstra kroner.


Dagens egg ble servert med en enkel salat av ruccola, tomat og rødløk, lakseruller og avokado.
Til lakserullene bruker du røkelaks, eventuelt ørret eller salmalaks, kesam og / eller philadelhiaost, sitronsaft, pepper og dill.
Skjær fisken i skiver og legg skivene utover en fjøl.
Bland sammen kesam, philadelphia, sitronsaft, pepper og dill. Smak til underveis slik at du finner en blanding som passer dine smaksløker.
Jeg brukte 4 ss kesam, 4 ss philadelphia, 2 ss sitronsaft, 1/4 ts pepper og 1/3 ts dill.
Smør kremen utover fiskeskivene og rull dem sammen.
Server. Enkelt og kjempe godt!


Dessert må man også ha på en tirsdag.
Jeg sier som Ali Landry
Chocolate is not cheating! After a salty meal, you need a little bit of sweet. This is living, not cheating.”


Ser det ikke godt ut?
Super enkel og rask sjokolade krem is.
Super sunn er den også!
Du trenger bare tre ingredienser: eggehvite, kakaopulver og frossen bær eller frukt. Liker du det søtt kan du også tilsette ekstra søtning.


Jeg brukte 1 dl eggehvite (jeg har eggehvite på kartong fra Sverige, det tilsvarer omtrent eggehvite fra 3 egg), 1 frossen banan i skiver (eller bruk for eksempel 1 dl frosne bringebær), 2 ss kakaopulver og 6 dråper stevia sjokolade.
Ha alle ingrediensene i en bolle. Miks med en kjøkkenmaskin eller el-visp i 1 -2 minutter. Vips så har du en luftig sjokolade krem is.


Nå nærmer det seg en god treningsøkt.
I dag er det rygg og bryst.
Juhu! Treningsglede på høyt nivå. Jeg elsker å trene rygg!
Akkurat nå er t-bar roing min favorittøvelse.
Du kan se en film med av øvelsen her.

Jeg ønsker deg en herlig tirsdag :grin:
Smil, le, tren hardt, spis godt og ha det gøy!

Kristine

28 kommentarer
    1. Karoline:
      Jeg aner faktisk ikke.
      Kanskje du har for lite eller for mye vann.
      Jeg spiser ikke havregrøt så ofte. Gjør jeg det koker jeg den i mikroen.

    2. Kristin:
      Takk for det 🙂
      De står sammen med eggene. Det står bare ‘Eggehvittor’ på dem. En gjennomsikt kartong. Det er kjølevare, men de holder seg flere timer i romtemperatur 🙂

    3. Tiiten Hei:
      Om du følger meg på instagram kan du se flere måltider @dedicationkristine
      Jeg følger alltid kroppens signaler og sulten. Noen dager blir det flere måltider, andre dager mindre. Som regel blir det 3 måltider, minst et av disse måltidene er da mat + dessert, og 1 mellommåltid med proteinkaffe, frukt og nøtter 🙂

    4. Lise:
      Kondisjonstrening og styrketrening passer ikke godt sammen, nei. Sagt på en enkel måte; når du trener styrketrening ber du musklene dine om å bli større og å stramme opp. Ved kondisjonstrening ber du kroppen bli mindre. Når man gjør dette sammen blir det som å kjøre en bil mens du tråkker på gassen og bremsen samtidig – man kommer ingen vei.

    5. Vilde:
      Jeg bruker som regel den økologiske varianten fra matbutikken. Synes den er best på smak 🙂
      Takk for hyggelige ord 🙂

    6. bestilte clusters etter å ha lest om de hos deg. det tok ikke lang tid før hele posen var tom. må bestille en ny. er det yoghurtnøtt jeg ser? god natt =)=)

    7. Nam for en deilig middag, og ikke minst dessert 😀
      Jeg har lovet meg selv en Iherbfri periode, men når fristet du meg virkelig til å bestille cashew clusters. NAM!

    8. Hei Kristine! 🙂
      Når du bruker kakaopulver, bruker du det rå fra iherb eller vanlig fra butikken? Det fra iherb er jo litt mer bittert enn det vanlige fra matbutikk 🙂
      Takk for en super blogg – du inspirerer!

    9. Siden du skal opp i vekt/muskelmasse, gjør du noe kardio trening da??
      Anbefaler du det og i så fall hvorfor??

    10. Den isen så jo aldeles nydelig ut!! Er det en yoghurtnøtt jeg ser på toppen? 😉

    11. hvor mange måltider iløpet av en dag har du kristine, sån ca (ant.hovedmåltid og ant mlm måltid). siden du ikke viser aller måltidene =)

    12. Hei! Først og fremst digger jeg bloggen din.
      Du er virkelig en positiv person å se opp til! 😀
      Over til noe annet: Eggehvitene du kjøper i Sverige. Hvor mye koster de, hvor i Sverige og er de kjølevare? Håper på en Sverige-tur og hadde hatt lyst til å kjøpe disse eggehvitene, men siden jeg da må frakte dem fra Sverige til Fredrikstad, for så til Oslo, er jeg redd de blir “spoiled” 😛

    13. Hei!
      Du lager så mye god mat og inspirerer veldig!! 🙂
      Når jeg prøver å lage havregrøt av 40 gram havregryn og vann så blir den så fryktelig seig i konsistensen! Jeg skjønner IKKE hva jeg gjør galt.. Koker den leeenge, hvertfall 20 – 25 minutter fordi jeg vil at den skal trekke til seg mest mulig vann og svulme opp (mer volum = mer mat!!).
      Har du noen gode tips til hva jeg gjør feil? Hvilken varme har du på?? =)

    14. Å, de så gode ut!
      Kan du fortelle hva de eggehvittene på kartong heter og hvor i Sverige du får tak i dem? Det høres jo genialt ut 😀
      Håper du får en fin tirsdag videre 🙂

    15. Dam. Du finner alltid noe godt som frister. Livsfilosofien din er så god Kristine. Jeg blir i godt humør av deg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg