LØØØP

Jeg gjorde intervaller for første gang på lenge i dag.
Fy, så hardt!
For å si det slik, jeg smilte pent før økten. Etter økten derimot, var jeg langt fra så blid!
Det var riktignok veldig deilig ti minutter etter økten var ferdig. Når pulsen hadde sunket og jeg hadde fått hentet meg inn.
Du får et ordentlig kick av intervaller :grin:
Et kick som er både godt og vondt og får blodet til å bruse.
Jeg føler meg nesten litt rusa fortsatt!

Kortintervallene så slik ut:
 – 5 minutter oppvarming
Gange, begynn rolig og økt farten gradvis
– 7 intervaller
20 sekunder spurt etterfulgt av 1 minutt hvile, som gjentas 7 ganger
– 5 minutter nedtrapping
Gange, trapp ned hastigheten gradvis

Det er kort, godt og veldig effektivt!
Selv om det hele er ferdig på knappe 25 minutter, får du virkelig kjørt deg.


Middag og dessert er vel fortjent etter en intervalløkt.
Til middag ble det deilig spicy pasta med timianstekt svin.
Veldig, veldig godt.


Kok pasta, jeg brukte fullkornspasta, etter anvisning på pakken.
I mellomtiden blander du sammen en saus av 2 ss kesam, 1 ss sweet chili saus,1 hakket hvitløksfedd og 1 ss hakket chili. Dette er til en porsjon.
Skjær svin i skiver, krydre med timian og hvitløk. Stek skivene i 2 -3 minutter på hver side i en panne på middels til høy varme.
Når pastaen er ferdigkokt blander du i sausen. Jeg tilsatte også noen kokte rosenkål og erter, og toppet det hele med parmesan.
Chilipasta var utrolig godt. Det blir en miks som skal lages flere ganger!


Nå skal jeg til å spise dessert. 
Denne vaniljeproteinkaken står og venter på meg ved min side.
Jeg hadde dilla på mikrokaken for noen måneder tilbake. Så ble jeg lei! Nå er derimot lysten tilbake.
Kaken ble servert med gresk yoghurt, sukkerfritt jordbærsyltetøy, jordbær, frosne bananskiver, mango, eple og noen atkins bar-biter.



Vaniljeproteinkake på 3 minutter

1 scoop vaniljeprotein, ca 30 g
2 ss kokosmel
1 egg
4 dråper stevia vanilje
1 ss sukrin
En liten dæsj vaniljepulver
Cirka 1 dl melk eller vann

Bland alt sammen i en bolle.
Blir deigen tørr tilsetter du litt mer væske.
Dekk bollen med plastfolie og ha i mikroen på full guffe i 2 -3 minutter avhengig av hvor stekt du vil ha den.
Ta av plastfolien og server.

Kristine

16 kommentarer
    1. Alexandra:
      Nei, du kan gjøre det i din egen tidsperspektiv.
      Det viktigste er vel at du har lengre hvilepauser enn selve intervallen.

    2. Linn Høyem:
      Så utrolig herlig å høre Linn! 🙂
      Haha… Du blir en real husfrue etter konkurranse. En protein-husfrue 😉

    3. Jeg har sagt at jeg skal ta for meg Kristine Weber sin blogg etter konkurranse,for jeg blir gal av alle fristelsene hun legger ut nå,men jeg skal fader meg ta for meg din og!!! Foodporn:D Kommer ikke til å gjøre annet enn å stå på kjøkkenet jeg nå! Og jeg som aldri har interessert meg spesielt for matlaging:P
      Har gulrotkaka di friskt i minne enda,og den smakte hinsides godt:D Gleder meg allerede,og håper jeg er like ivrig når det hele er over:))

    4. Hei! Så sprek du er! 😀
      Bare lurer på dette med intervaller, er det veldig viktig at de er strukturerte, dvs at man følger minuttene med arbeid og hvile veldig slavisk? Jeg pleier nemlig å løpe til jeg ikke orker mer, for så å gå rolig til jeg orker å løpe igjen. Teller ikke sekunder eller noenting. Dette er vel likevel en form for intervaller, eller? 😉

    5. etsprekereliv:
      Det er så sant.
      Mange studier viser jo at korte intervaller er langt bedre for fettforbrenning enn 1 time på møllen :=

    6. Aih vanilje kagen ser skøn ud.. Den skal helt klart prøves her i min diæt !! 🙂
      Du er altid så flink Kristine !

    7. Enig, man får et skikkelig kick av intervaller!
      Har selv vært ute og løpt bakkeintervaller, MED barnevogna 😉
      Ser riktig nok så mye mer behagelig ut å ligge i vogna og sove men, hehe 🙂

    8. Så flink du er! Og effektivt! Jeg tror at mange tror at å trene mindre enn en time er for lite, men det kan jo være virkelig bra om man bare gjør de rette tingene:) Ha en fin kveld videre!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg