KANELBOLLEKAKE




Etter å ha spist hjemmelagde kanelboller på fredag, av den helt ekte varianten, hadde jeg utrolig lyst på kanelboller i dag!
Har man lyst, har man lov :grin:
I mangel på en del ingredienser, ble det kanelbollekake isteden.
En sunn og super god variant!
Dette var utrolig godt og forsvant fort.

KANELBOLLE KAKE

2 egg
2 hvitter
40 g cinnamonroll proteinpulver eller vaniljeprotein og 1 ss kanel
30 g kokosmel
1 ts fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ts kanel
6 dråper stevia vanilje

100 g skyr naturell eller gresk yohgurt
2 ss sukringold
2 ss kanel

Bland sammen de hele eggene, proteinpulver, kokosmel, fiberhusk, bakepulver, kanel og stevia.
Stivpisk de to eggehvitene.
Bland deigen forsiktig inn i eggehvitene og ha røren i en form.
Jeg brukte en rund kakeform med 21 cm i diamenter.
Bland sammen skyr, sukringold og kanel og fordel blandingen på toppen av kaken. Skjær inn glasuren med en slikkepott.
Stek på 180 grader i 30 minutter.
Topp gjerne med en glasur av vaniljeprotein, fibersirup, sukrinmelis og vann. 
Nyt. 


Håper det faller i smak.
Det dufter fortsatt herlig kanelboller i hele huset!
Ha en riktig så god søndag :grin:

Kristine

26 kommentarer

Siste innlegg