ENKELT PROTEINBRØD

SAMSUNG CSC
Hurra! 
Lørdag og helg. Det er deilig :grin:

SAMSUNG CSC
En av de beste tingene med helgen er å ha god tid til frokost. Jeg virkelig elsker helgefrokoster med nybakt brød eller rundstykker, godt pålegg og nytraktet kaffe. 
I dag laget jeg dette enkle proteinbrødet som ble kjempe godt. Oppskriften er nesten helt lik denne oppskriften på havrerundstykker, som jeg har vist dere før. Du kan altså bruke denne oppskriften til proteinrundstykker istedenfor proteinbrød om du ønsker det. 
Proteinbrødet blir veldig saftig og godt. Det er glutenfritt og inneholder mye fiber og protein. Under kommer oppskriften. 

SAMSUNG CSC

Enkelt proteinbrød
1 brød

400 g havregryn
5 egg
200 g cottage cheese
200 g kesam
1 ts salt
1 ts bakepulver
1 dl vann

Bland sammen alle ingredinsene. Bruk gjerne en stavmikser eller blender til å få massen jevn.
Ha i en brødform.
Stek på 180 grader i cirka 60 minutter.  
La det avkjøle seg før du skjærer i det, ellers vil brødet være deigete. 

SAMSUNG CSC
Server med akkurat det du ønsker av pålegg. Her er det bare å variere og kose seg. Jeg er en skikkelig Vingle Petter og klarer aldri å bestemme. Jeg har alltid forskjellig pålegg på alle skivenen mine. Det beste i mine øyne, eller rettere sagt i min munn, er litt av alt! 

Ha en herlig helg :grin:

Kristine ♥

14 kommentarer
    1. Står til avkjøling nå, gleder meg, det ser nydelig ut 😀
      Lillemor får med som frokost i barnehagen i morgen også 🙂

    2. Madelen:
      Magen min liker cc bedre enn kesam, derfor bruker jeg ofte cc isteden. Men cc og kesam har omtrent samme funksjon, bare litt forskjellig smak.
      Man kan jo også tilsette før og olje om man ønsker det og har det tilgjengelig. Noen ganger er det bare greit med noe som er enkelt og har få ingrediensgnser 🙂
      Håper helgen din er super Madelen 🙂

    3. Laget rundstykker etter oppskriften til hele familien til kveldsmat i dag. Alle likte dem og kosa seg med maten 🙂

    4. Lager ”litt på samme måte” selv, bare at jeg bruker mye frø og litt olje i tillegg til egget og kesamen 🙂 Har aldri prøvd å bruke cc i bakst, grunnet konsistensen, men med en stavmikser kan man jo gjøre det meste bra i konsistens. Takk for tips! Det må prøves 🙂
      God helg!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg