I DAG

Å våkne til snøfall en tirsdagsmorgen fikk frem julefølelsen.
Nå begynner jeg å glede meg til jul!
Jeg har allerede søkt om en hel uke fri og krysser fingre og tær for at jeg får det oppfylt.
Da skal jeg hjem til barndomshuset og bare kose meg hele romjulen!


Jeg ser at jeg trenger litt sol, vinterblekheten har tatt meg allerede!

Jeg var så heldig å få en times pause midt i jobbvakten min i dag.
Da tok jeg en treningsøkt :grin:
Det var deilig!
Et avbrekk midt på dagen gjorde at hele jobbdagen forsvant på en -to -tre.
Bryst og rygg fikk en runde i dag.


Økten så slik ut:
– Nedtrekk med bredt grep
4 sett * 6 -10 repetisjoner
– T-bar roing
4 sett * 8 -10  repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 7 -8  repetisjoner
– Enarms roing i kabel
3 sett * 9 -10  repetisjoner
– Flyes i kabel
3 sett * 10 -12  repetisjoner
– Latsdrag i kabel
3 sett * 10 -12  repetisjoner
– Face pull
3 sett * 12 -15  repetisjoner


I dag var jeg så sulten når jeg kom hjem.
Det første jeg gjorde da jeg var å titte i kjøleskapet.
‘Hva skal jeg ha til middag i dag?’.
Det ble biff, poteter og grønnsaker.
Jeg velger å tro på utsagnet “spis biff, bli biff“.


Potetene delte jeg i to og hadde over i en kjele med kokende vann. De fikk koke 8 minutter før jeg hadde i gulrotskiver og lot det koke i 8 minutter til.
Biffen, svensk ytrefilet, ble stekt et minutts tid på hver side i en varm panne.
I mellomtiden la jeg noen salatblader på tallerkenen, cherrytomater og noen biter gul paprika.
Alt gikk over på tallerkenen før jeg toppet med pesto.
Enkelt, raskt og veldig godt.


Til dessert laget jeg en gjenganger.
Nemlig proteinrullen.
Originaloppskriften finner du her.
Denne gangen brukte jeg 2 eggeplommer som jeg blandet sammen med 20 g kokosmel, 2 ss sukrin, 1/2 ts fiberhusk, 1/2 ts bakepulver, kardemomme og litt vann til deigkonsistens, ca 0,5 dl.
Deretter stivpisket jeg 3 eggehviter for så å blande røren inn i de stivpiskede eggehvitene.
Smør massen utover en bakeplate og stek på 200 grader i 10 minutter.
Avkjøl på en rist.


Jeg laget så rundinger av rullen.
Bananskiver, sjokoladekrem og peanøttkrem ble servert lag om lag med protein-rundingene.
Sjokoladekremen laget jeg av 1/3 boks mager kesam, 2 ss kakaopulver, 4 dråper stevia sjokolade, 20 g mocca-protein og 2 ss sukrinmelis.
Peanøttkremen består av 2 ss peanøttsmør, 1/3 boks mager kesam, 1 ss peanøttmel, 4 dråper stevia english toffee og 2 ss sukrinmelis.
Så godt!

Ha en fin kveld :grin:
Kristine

21 kommentarer

Siste innlegg