PØLSEFEST


Jeg bakte igjen i dag.
Julen gjør meg bakegal :grin:
Jeg laget mandelkjeks.
Oppskriften har jeg lagt ut tidligere her.


Servert med en god kopp proteinkaffe og p4 julekanal på full guffe, ble anatomilesingen raskt mye morsommere.
Proteinkaffen laget jeg av 20 g mocca-protein, 4 dråper stevia sjokolade, 1 ts kakao som jeg blandet med en kopp kaffe.
Det er så godt å dyppe kjeksene i kaffen.
Mmm…



Jeg gjorde et gledelig funn på butikken.
Julepølse av kylling og kalkun, jippi!
Små barn små gleder.
I dag ble det pølsefest til middag.


Jeg er egentlig ingen pølsefan, men jeg skal innrømme at julepølse hører julen med.
Smaken på denne var også overraskende god.
Jeg synes ofte pølse smaker litt sterkt og jeg blir ofte gående å smårape pølse et par timer etterpå.
Julepølsen av kylling og kalkun er mildere i smak, men har fortsatt pølsesmak.


Jeg skar pølsen i biter og stekte i fem minutters tid i en varm panne.
Julepølsene ble servert med kokte poteter, gulrøtter og aspargesbønner, hjemmelaget hurtig rødkål, rødbeter og sylteagurk.
Ketchup og grov julesennep måtte jeg også ha. Det hører med til pølse.


Rødkål lages egentlig med eple, sukker, vineddik, kanel, hvitløk, fiken, salt og pepper hvor alt skal kokes sammen i over en time.
Jeg laget en hurtig variant.
Selv om den ikke smakte helt som originalversjonen, ble min veldig god.
Jeg skar rødkål i biter og hadde i en kjele sammen med finhakket hvitløk, en liten dæsj sukrin og kanel, litt væske fra rødbetene og grønnsaksbuljong. Så lot jeg det koke i fem minutter før jeg serverte.


Nå er det snart på tide å ta en tur på trening.
I dag er det ben som står på planen.
Ben er som dere vet mitt svake punkt. Jeg er mer muskuløs i overkroppen enn underkroppen og logisk nok trener jeg mest ben om dagen. De svake deler må forbedres.
Økten kommer til å se slik ut:
– Knebøy
– Markløft
– Utfall
– Benpress
– Leg ex


Jeg må slenge med et bilde av Spera.
Hun har lagt seg foran meg og sover så søtt.
Nydelige pusen min.

Håper du har hatt en flott mandag :grin:
Ha en fortsatt fantastisk uke.

Kristine 

13 kommentarer
    1. hei:)
      har nettopp oppdaget bloggen din og må si den er super! Selv trener jeg mye da spesielt langrenn. Jeg har et spørsmål til deg ang. muskler og kosthold. Har du noen tips til hvordan man kan få større og mer definerte muskler når man trener mye kondisjon? hvor lang tid har det tatt for deg å få såpass definerte og store muskler, så at du i et innlegg hadde lagt ut et bile av hvordan du så ut før, var endringen du gjorde kun i kosthold eller endret du også treningopplegg?
      hadde vært supert om du kunne svare meg på dette:)

    2. Kan du være så snill å legge ut hvor mye du løfter og antall sett og reps du utfører?
      Du er jo kjempesterk i forhold til din kroppsvekt! 🙂 Ingen poeng i å sammenligne seg for mye med andre, men det er likevel interessant å se hvordan andre trener og løfter.

    3. Dette her skal jeg prøve ut! Hele retten altså, om jeg klarer å få foreldra mine til å kjøpe julepølse av kalkun, og faren min MÅ ha brun saus. Det er liksom et “must” for han. Merkelig eller hva?!

    4. Er ikke noe veldig glad i vanlige julepølser, men hvis jeg finner disse, skal jeg prøve de! Så i hvert fall veldig godt ut 🙂

    5. Elsker bloggen din, Kristine, du er så utrolig inspirerende og motiverende!
      Jeg har nettopp fått påvist laktoseintoleranse, og lurte på om du har noen gode tips til sunne og raske matretter uten melkeprodukter? Jeg hadde satt stor pris på svar!
      Stor klem

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg