PÅSKEGODT

Da er det mange som har tatt påskeferie :grin:
Er du blant de heldige?
Jeg jobber til og med langfredag, så tar jeg fri lørdag, søndag og mandag, hvor jeg tar turen til på besøk til verdens beste mamma.
Det er lenge siden jeg har hatt lang helg.
Gjett om det skal blir godt.
Jeg gleder meg allerede!


Med påske kommer også påskegodt.
Og kanskje litt ekstra tid til å kose seg på kjøkkenet.
Hva med å bake påskemuffins?
Sunne, kjempe gode og oransje påskemuffins.
Mine påskemuffins har smak av appelsin og kanel, og er toppet med gul frosting.
Proteinrike, sukkerfrie og magevennlige er de også.


Påskemuffins
9 stykker

1 egg
2 hvitter
30 g kokosmel
10 g pofiber
3 ss sukrin
1 ts bakepulver
1 ts kanel
2 ss appelsinsaft
Ca 0,5 dl vann

Stivpisk eggehvitene.
Bland sammen de resterende ingrediensene.
Ved røren inn i de stivpiskede eggehvitene. Her må du bruke lette bevegelser så eggehvitene ikke detter sammen.
Ha røren over i 9 muffinsformer.
Stek i 20 minutter på 175 grader.

Glasur

½ boks philadelphia light
4 ss mager kesam
Sukrinmelis
3 ss appelsinsaft
Gul konditorfarge

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
Smør glasuren på muffinsene.
Pynt gjerne med remser av appelsinskall.


Disse er utrolig saftige og kjempe gode.
Har du ikke kokosmel kan du bytte det med mandelmel, speltmel eller annen meltype.
Pofiber kan byttes ut mot fiberfin eller annen tørrvare som mer mel.
Du kan også droppe appelsinsaften og heller tilsette kakao. Da blir det deilige sjokolademuffins.


Om du ikke er interessert i påskemuffins, kanskje denne påske suksessterten frister?
Oppskriften finner du her
.


Eller hva med proteinrik marsipan alle påskeegg.
Trykk her for oppskrift
.


Jeg kan også friste med sunn sjokolade med smak av påske.
Oppskriften har jeg publisert tidligere her
.

Uansett, påskeferie eller ikke, jeg ønsker deg en riktig god påske.
Håper du får tid til å nyte den med dine kjære.
Ha en super fredagskveld :grin:

Kristine

18 kommentarer

Siste innlegg