BRUNSJ MED MIKRO BRØD


Jeg ladet opp med en god kopp proteinkaffe før trening.
Det kommer stadig spørsmål om hvordan jeg lager kaffen min.
Du kan lese et tidligere innlegg om det her.

Det var absolutt ikke min beste treningsøkt.
Jeg følte at det ble en del surring i dag, men jeg fikk i hvert fall trent og koste meg med de øvelsene jeg gjorde :grin:
Ryggen og bena fikk kjørt seg.
– Frontbøy
4 sett * 6 -8 repetisjoner
– Stående stang roing
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Leg ex
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Leg curl
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Hack lift
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Face pull
3 sett * 10-12 repetisjoner
 

Vel hjemme laget jeg meg en god brunsj.
Lunsj nummer to kan det også kalles.
Hjemmelaget mikro brød med assortert pålegg.
Jeg smurte brødskivene med dijon sennep og smørost før jeg hadde på tomat, salat, gul og rød paprika, stekt maiskolbe, steke egg og bacon.

Mikro brød

1 egg
3 ss mandelmel, kan byttes ut med annen meltype
2 s fiberfin, kan erstattes med mer mel
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
1 -1,5 dl vann
1 liten klype salt

Bland sammen alle ingrediensene i en matboks eller lignende.
Jeg tilsatte i tillegg krydder: hvitløk, chili og oregano.
Ha plastikkfolie over boksen. Dette er ikke nødvendig, men gjør brødet mer saftig.
Ha i mikroen på full guffe, maks hos meg er 750 W i 4 – 4,5 minutter.


Jeg har dilla på mikro brød om dagen, det er godt og enkelt.
Du kan også variere i det uendelige.
Vil du ha en søtere scones-aktig versjon, tilsetter du litt sukrin og vaniljepulver. Vil du ha en indisk variant kan du tilsette cumin, gurkemeie, koriander og chili.  Ønsker du en italiensk versjon tilsetter du oregano, salvie og timian.
Man kan lage akkurat det en har lyst på og toppe med det smaksløkene roper etter.


Til etterrett, som jeg spiser i dette øyeblikket, ble det speltlomper med brunost og syltetøy som jeg hadde noen sekunder i mikroen.
Smeltet brunost på varme speltlomper, mmmmm.
Det er godt det!

Jeg ønsker deg en riktig god helg :grin:
Kristine

30 kommentarer

Siste innlegg