BRINGEBÆR SEMIFREDDO


Denne laget jeg til dessert i går kveld.
Nå som temperaturen stiger og sommeren melder sin ankomst, passer det perfekt med hjemmelaget semifreddo.
PØ ble henrykt! En ny isfavoritt :grin:

Semifreddo betyr halvfrossen.
Det er en slags blanding av iskake og softis.
Denne bringebær semifreddoen tar bare knappe ti minutter å lage! Husk at den også må stå en til to timer i fryseren.

BRINGEBÆR SEMIFREDDO

150 g fløte
1 ts vaniljepulver
1 ss sukrin+ og 1 ss sukrin+
150 g gresk yoghurt eller kesam
1 egg
100 g bringebær

Pisk eggedosis av egget og 1 ss sukrin.
Pisk krem av kremfløte, vaniljepulver og sukrin.
Rør kesam inn i kremfløten.
Ved så inn eggedosisen i kremblandingen.
Rør inn bringebær.
Ha isen i en matboks med plastfolie.
Sett i fryseren i minimum 1 -2 timer.
Semifreddoen burde den tine 15 minutter på kjøkkenbenken før den spises.


Kjempe godt, enkelt og sunt. Det er slik jeg liker det!
Server gjerne med noen varme bringebær og sprø kjeks. For eksempel disse safarikjeksene.
Jeg er sikker på at semifreddoen vil falle i smak.
Nyt i vei!

Kristine

24 kommentarer

Siste innlegg