OMELETTWRAP

Jeg startet dagen med et par timer jobb, før jeg dro på trening. I dag var det rygg og skuldre som stod for tur. 
En knall god økt. I dag var det rett og slett helt fantastisk å trene!
– Chins
– Stående roing
– Facepull
– Skulderpress
– Sidehev


Vel hjemme laget jeg omelettwrap til lunsj. Det er så godt! Jeg serverte den sammen med kokte egg, tomat og avokado. 


Omelettwrap har jeg lagt ut oppskrift på før her. Det er kjempe enkelt og godt.
I dag fylte jeg min med salat, spekeskinke og pesto.
Du kan stort sett fylle den med det du ønsker. Du kan også variere med forskjellig krydder i omelettrøren. Tilsetter du for eksempel litt kardemomme og sukrin, blir det en søt versjon som passer perfekt med bær og kesam. Har du i oregano- og paprikakrydder, kan du fylle omelettwrapen med ost og skinke for en pizzasmak. Her er det mange muligheter!

Omelettwrap

Ta 2 egg og visp de lett sammen med en gaffel. Bland inn 1 ts fiberhusk og 3 ss kesam.
La røren svelle i fem minutter før du heller den utover et bakeplate med bakepapir.
Stek på 200 grader i cirka 5 minutter.
Fyll med det du ønsker. 
Spis og kos deg :grin:

Kristine ♥

15 kommentarer

Siste innlegg