SUNNE POP TARTS

Det er mye moro man kan lage med den nye FiberSirupen, som jeg skrev om tidligere her.
I dag morges laget jeg sunne pop tarts. 
Pop tarts er rett og slett en sprø kjeks med syltetøy inni. Den klassiske pop tarts’en har også glasur på toppen og gjerne kakestrø. Min pop tarts fikk vaniljeglasur og ble pyntet med smeltet sjokolade. 
Knall godt!

Pop Tart
1 stor

Pop Tart
50 g klar fibersirup 
15 g vaniljeprotein*
15 g bokhvetemel* *
2 ss sukkerfritt syltetøy, jeg brukte jordbær

Glasur
20 g vaniljeprotein
1 ts sukrinmelis
2 -3 ss vann
10 g smeltet sukkerfri sjokolade, valgfritt, jeg brukte denne


Start med å lage pop tarts’en.
Varm opp FiberSiurp i mikroen eller en kjele til det begynner å ryke.
Bland sammen fibersirup, vaniljeprotein og bokhvetemel.
Det skal bli en fast masse ala plastelina. Tilsett eventuelt litt mer tørrvare om deigen blir for løs.
Del deigen i to og legg de to klattene på et bakepapir. Legg over plastfolie og klem klattene til to flate rektangler. Legg på syltetøy på den ene. Løft opp bakepapiret og legg den ene firkanten over den andre. Trykk litt sammen i kantene.
Stek på 200 grader i 10 minutter.
Avkjøl noen minutter før du lager glasuren. 

Bland sammen vaniljeprotein, sukrinmelis og vann.
Legg på pop tart’en.
Smelt sjokolade og ha den over til slutt.
Nyt. 


*har du ikke vaniljeprotein, kan du bytte ut dette mot annen tørrvare som mer bokhvetemel eller for eksempel speltmel
**istedenfor bokhvetemel kan du bruke annet mel som speltmel eller hvetemel


Lag gjerne dobbel porsjon, for denne blir borte fort!
Håper det smaker :grin:

Kristine ♥

12 kommentarer
    1. Anne Mette:
      Kokosmel tror jeg ikke vil gå, da kokosmel trekker til seg mye mer væske enn bokhvetemel og speltmel. Isåfall kan du prøve med bittelitt kokosmel.
      Bare hyggelig du. Alltid koselig å dele når man får hyggelige tilbakemeldinger 🙂

    2. De med sjokolade innie hadde vært kjempe nam. de du har alget ser også gode ut men sjokolade hadde vært enda bedre. Det skal jeg prøve. Takk for oppskriften =)=)

    3. Tror du man kan bruge kokos mel i stedet for eller vil det smage underligt ?
      Og tak for en masse dejlige brugbare tips og ideer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg