TILBAKE PÅ KJØKKENET

Å, så deilig det er å være tilbake på eget kjøkken. Jeg rett og slett elsker å kokkelere! 
Selv om vi har spist utrolig mye god mat på ferie, synes jeg det er ekstra godt å lage egen mat. Da vet jeg at det er godt både for smaksløker og kropp.
Her er dagens middag og søte mellommåltid..

Biff med avokado- og brokkolimos og wokkede grønnsaker
1 porsjon

1/2 brokkoli, 1/2 avokado og 1/2 ts salt. Skjær brokkolien i buketter og kok i 5 -6 minutter. Mos med avokadoen, salt og pepper.
200 -300 g biff, 1 ts smør og 4 hvitløksfedd. Ha smøret i en panne sammen med hvitløken. Salt og peppre biffene og stek dem i en panne på høy varme i 1 -1,5 minutt på hver side. Ta ut biffene og la de hvile mens du steker grønsnakene.
1/2 rødløk, 2 sopp og 4 -6 cherrytomater. Skjær grønnsakene i skiver og stek dem i en panne på medium til høy varme i 3 -4 minutter. 
Server. 

Proteinlapper med norske jordbær 

Jeg brukte denne oppskriften og tilsatte 1 ss sukrin+ og 1 ts kanel.

Håper du har hatt en god fredag og nyter kvelden med god mat og drikke.
God helg :grin:

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg