TILBAKE PÅ KJØKKENET

Å, så deilig det er å være tilbake på eget kjøkken. Jeg rett og slett elsker å kokkelere! 
Selv om vi har spist utrolig mye god mat på ferie, synes jeg det er ekstra godt å lage egen mat. Da vet jeg at det er godt både for smaksløker og kropp.
Her er dagens middag og søte mellommåltid..

Biff med avokado- og brokkolimos og wokkede grønnsaker
1 porsjon

1/2 brokkoli, 1/2 avokado og 1/2 ts salt. Skjær brokkolien i buketter og kok i 5 -6 minutter. Mos med avokadoen, salt og pepper.
200 -300 g biff, 1 ts smør og 4 hvitløksfedd. Ha smøret i en panne sammen med hvitløken. Salt og peppre biffene og stek dem i en panne på høy varme i 1 -1,5 minutt på hver side. Ta ut biffene og la de hvile mens du steker grønsnakene.
1/2 rødløk, 2 sopp og 4 -6 cherrytomater. Skjær grønnsakene i skiver og stek dem i en panne på medium til høy varme i 3 -4 minutter. 
Server. 

Proteinlapper med norske jordbær 

Jeg brukte denne oppskriften og tilsatte 1 ss sukrin+ og 1 ts kanel.

Håper du har hatt en god fredag og nyter kvelden med god mat og drikke.
God helg :grin:

Kristine ♥

Siste innlegg