BOUNTYKAKE


Dagen i dag har vært full med workshop (mer om dette imorgen) og skole. Dermed tenkte jeg å vise dere denne kjempe gode bountykaken som jeg laget på fredag.


Bountykaken består av en vaniljebase med kokosmasse og kokosmel som gir en mild kokossmak, og en fyldig sjokoladekrem. Super god, rett og slett!
Kaken er også sukker, gluten- og melkefri.
La deg friste, for denne er deilig!

Bountykake

Kakebase
1 egg
1 eggehvitte 
1,5 dl kokosmelk**
3 ss sukringold
2 ss kokosolje*
50 g kokosmel
50 g havremel
30 g vaniljeprotein***
1 ts vaniljepulver, kan sløyfes
1 ts bakepulver
2 ss kokosmasse

Smelt kokosoljen.
Bland sammen alle de våte ingrediensene. Tilsett så resten.
Fordel røren i en form. Jeg brukte en brødform.
Stek på 200 grader varmluft i 20 -25 minutter.
Avkjøl.

Glasur
60 g sukkerfri sjokolade, jeg bruker denne
0,4 dl kokosmelk

Smelt sjokoladen og rør den forsiktig ned i kokosmelken.
Fordel over kaken.
Jeg strødde noen kokoschips med sjokolade, disse, på toppen. 

*kan byttes ut med annen melk
**kan byttes ut med smør, eventuelt droppes
***vaniljeprotein kan byttes ut med mer havremel eller annen meltype som speltmel eller bokhvetemel


Jeg skar kaken i skiver og spiste de.
Med en kompis på besøk, tok det ikke lang tid før hele kaken var borte!


Så saftig og god.
Håper det smaker :grin:

Kristine ♥

15 kommentarer

Siste innlegg