PANNEKAKER PÅ TO MINUTTER


I dag hadde jeg ikke lyst til å stå lenge på kjøkkenet, men jeg hadde derimot lyst på pannekaker. Jeg synes det er forferdelig kjedelig å stå å steke pannekaker! Dermed tenkte jeg at det må jo være mulig å steke dem i mikroen? Mikrobrownien, oppskrift her, er jo blitt kjempe populær. Det må da fungere på samme måte med proteinpannekaker, tenkte jeg. Og det gjorde det :grin: 
Resultatet ble saftige proteinpannekaker på rett over 2 minutter!

Proteinpannekaker på 2 minutter
Nok til 2 store pannekaker

2 egg
2 ss havremel
1 ss vaniljeprotein, eventuelt mer havremel
2 ss kesam*
1 ts bakepulver
1 ts sukrin+

Bland sammen alle ingrediensene.
Ha et bakepapir på en stor tallerken. Hell halve blandingen over bakepapiret.
Sett i mikroen på full effekt, min er 750 w, og stek i 90 -120 sekunder. Gjør så det samme med den resten av røren.
Så er det bare å spise med det du måtte ønske.

*kesam kan byttes ut med vann, yoghurt eller melk


Jeg serverte mine med Røros rømme, sukkerfritt jordbærsyltetøy og jordbær, samt en proteinkaffe og et eple på siden.
Dette blir en livredder for meg på hektiske dager!
Håper det smaker.

Kristine ♥

12 kommentarer
    1. Madelen
      En kan jo ha bakepapir i stekeovnen, så ser ikke noen grunn til at du ikke kan ha det i ovnen.
      Når du skriver havregryn som er finmalt, er det da havremel? Jeg har ikke testet det selv, men jeg vil tro det. Bare juster mengde mel og væske slik at du får en tykk deig 🙂

    2. To spørsmål:

      Er det riktig trygt å ha bakepapir i mikro? Ja, jeg ser du har skrevet det i oppskriften, men aldri hørt om det før.
      Er det mulig å bruke havregryn som er finmalte, fremfor mel? Eventuelt med noe mandelmel som binder? En liten krise med blenderen min, så jeg får ikke lenger laget mel, og jeg er student i DK, så jeg har ikke tenkt å kjøpe ny med det første eller betale for most havregryn 🙂

    3. nina:
      Jeg tror kanskje de blir litt tørre om du venter med å spise dem på en stund. Men jeg har ikke prøvd, så jeg er ikke sikker.

    4. Laget de akkurat nå og ble positivt overrasket. Veldig gode 🙂 Tror du de holder seg hvis jeg lager se og så tar de med i matpakke?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg