HJEMME


Da er jeg hjemme igjen! 
Disse to søtingen var veldig fornøyde med det. To kosemonstre som liker seg best når de kan bli strøket på konstant. Den siste timen har det blitt kos, kos og mer kos. Akkurat nå sitter de begge to oppå fanget mitt og maler. All oppmerksomheten de har gått glipp av de siste dagene mens jeg har vært i Praha, skal nå hentes inn!


Etter å ha vært borte fra eget kjøkken i over fem dager, var det deilig å kunne kokkelere igjen. Problemet var bare at det ikke var noen verdens ting i kjøleskapet når jeg kom hjem! Etter gransking av bakeskuffen bestemte jeg meg for å lage proteinbarer. FiberSiurpen, den har jeg skrevet mer om her, har virkelig gjort de hjemmelagde proteinbarene perfekte. Smaken og konsistensen blir så bra!
Underveis i lagingen bestemte jeg meg for å prøve meg på en kanelsnurrvariant. Denne ble virkelig god. Kanskje de beste barene jeg har laget hittil! Disse forsvant fort. Stort pluss for at snurrene bare tar noen få minutter å lage, inneholder godt med protein og er super sunne!

No bake kanelsnurr ala proteinbar

30 g fibersirup 
30 g vaniljeprotein
20 g kakemiks, eventuelt mer proteinpulver og litt kokos- eller mandemel
1/2 ts kardemomme
1 ss fibersirup gold
Kanel

Varm opp fibersirupen i mikroen i 20 -30 sekunder så den bobler. Ha så i vaniljeprotein, kakemiks og kardemomme.
Tilsett eventuelt litt væske (melk eller vann) og røren blir tørr. Hvor mye væske proteinpulveret trekker til seg varierer fra merke til merke. Deigen skal ha plastelina konsistens. 
Trykk massen utover et ark med plastfolie. Smør på fibersirup gold og stør over kanel. Rull sammen som en kanelsnurr og skjær i biter. 
Håper det smaker!

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg