GIVE AWAY – ADVENTSKALENDER

Da er vi kommet til den tredje luken i adventskalenderen. Det er under to uker til julaften dere. Det gledes!

Først må jeg si tusen hjertelig takk for alle kommentarer i forrige ukes adventskalender. Jeg har ikke ord og vet ikke hva jeg skal si / skrive. Herlighet så fantastisk mange vakre ord! Jeg har lyst til å gi dere alle sammen en premie, men det har jeg dessverre ikke muligheten til. Isteden sender deg hver og en god og varm juleklem.  Jeg er æret og utrolig takknemlig for at jeg har så mange flotte lesere med et stort hjerte ♥ 
Jeg prøvde å velge ut en kommentar som skulle vinne, men det ble alt for vanskelig! Isteden endte jeg opp med å bruke True Random Number Service for å kåre vinneren. Denne gangen ble det Karoline. Gratulerer. Jeg har sendt deg mail! Dere andre får en trøsteklem og en ny muligheten til å vinne idag.
Jeg må også legge til at jeg har laget en lang liste over alle deres ønsker. Slike tilbakemeldinger må til for å vite hva dere ønsker mer og mindre av. Da kan jeg forbedre meg! Nå har jeg noe å jobbe med. Tusen hjertelig takk igjen!

I dagens tredje adventskalender, kan du vinne en klokke fra Daniel Wellington. 
Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navnet ditt under. Om du i tillegg vil følge meg på Facebook-siden min her blir jeg glad. 

Ha en fortsatt god adventssøndag :grin:
Lad opp til en ny uke!

Kristine ♥ 

129 kommentarer

Siste innlegg