OMELETTWRAP MED SPEKESKINKE OG AVOKADO

                                                                                                                                                                                                                                                                   Annonse 

En deilig omelettwrap fylt med spekeskinke og avokado ble dagens lunsj. Dette var virkelig en magisk god lunsj!


En venninne inviterte seg selv over på et måltid. Jeg har en del jeg skulle ha gjort, så jeg ville lage en lunsj som ikke tar for mye tid. Disse to omelettwrapsene laget jeg på under ti minutter. Dette er rask, god og super sunn mat på sitt beste! Lag deg en deilig omelettwrap til frokost, putt den i matpakken eller nyt den som en god kveldsmat.

Omelettwrap med spekeskinke og avokado
Til 1 porsjon

Omelettwrap
2 egg
2 ss melk av ønsket slag
Litt salt og pepper

Fyll
Spekeskinke, jeg har brukt Lev litt lettere fra Grillstad
1/3 avokado
Ruccola og cherrytomater

Pisk egget sammen med melken og krydder. Stek som en pannekake i en panne på middels varme. Snu omeletten når den begynner å stivne, slik at du steker den på begge sider.
Skjær avokado og cherrytomater i skiver. Legg på fyllet og server.

Jeg har også tidligere lagt ut en oppskrift på omelettwrap laget i stekeovnen. Oppskriften finner du her.

 Lev Litt Lettere er en serie sunnere speket pålegg fra Grillstad som er rik på proteiner samtidig som produktene har lavere salt- og fettinnhold. I lev litt lettere serien finner du salami, spekeskinke og speket kalkunfilet. Alle tre variantene var veldig gode, men spekeskinken ble min absolutte favoritt. Til tross for en sunnere versjon, står det ikke på smaken!

 Du kan naturligvis også toppe omelettwrappen med annet pålegg. Kesam og bær, bønner, cottage cheese og syltetøy, ost og skinke. Du kan også variere med forskjellig krydder i omelettrøren. Tilsetter du for eksempel litt kardemomme og sukrin, blir det en søt versjon som passer perfekt med bær og kesam. Har du i oregano- og paprikakrydder, kan du fylle omelettwrapen med ost og skinke for en pizzavariantk. Ja, bare fantasien setter grenser! Topp med det du måtte ønske og har tilgjengelig. Håper det smaker!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg