ETTER TRENINGSDESSERT

SONY DSC
I dag hadde jeg skikkelig lyst på noe søtt etter trening. Jeg var slik at jeg hadde lyst på absolutt alt! Trolig var det fordi det var for lenge siden jeg har spist. Det er sjeldent jeg har ordentlig søtsug, slik som i dag. Når jeg har det, er det som regel noe som ligger bak. Enten er det fordi jeg er veldig stresset, at jeg har sovet lite eller at det har gått alt for mange timer siden siste måltid. Når jeg tenkte meg om i dag, viste jeg at det var det sistnevnte, at det var for lenge siden jeg hadde spist et ordentlig måltid. Derfor laget jeg meg en deilig etter treningsdessert som ble et fullverdig måltid bestående av proteiner, fiber, karbohydrater, fett og vitaminer. 

SONY DSC
Mikrosjokoladekake med cookie dough kuler, vaniljeis, ananas, kiwi, eple og jordbær. Dette var bare så godt! 

SONY DSC
Til cookie dough kulene brukte jeg denne oppskriften som jeg har delt med dere før. Til mikrosjokoladekaken tok jeg utgangspunkt i denne oppskriften, men jeg stekte kaken i 4 minutter i mikroen. Da blir det en fast sjokoladekake. Steker du kaken i 2,5 minutter, vil du få en mer flytende kjerne slik det er i originaloppskriften. 

Om du har lyst på noe godt, lag deg en etter treningsdessert du også. Eller bare en dessert, om du har hatt treningsfri :razz: God onsdagskveld!

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg