KOM I JULESTEMNING

Det er allerede trettende desember og bare elleve dager til selveste juleaften. Har du kommet i julestemning? Jeg skal ærlig innrømme at det har ikke jeg! Er du som meg, kan kanskje disse tipsene hjelpe deg litt på veien mot julestemningene.  

Juleverksted
Saml noen du er glad i til et juleverksted. Drikk gløgg og ha på julemusikk mens dere gjør noe hyggelig. Jeg har for eksempel hatt juleverksted hvor vi har bakt pepperkaker, laget marsipanfigurerer, pyntet pepperkakehus og laget julekort. Det er jo så koselig. 

Julekveldsvisa
Det er kommet utrolig mange bra utlandske julesanger de siste årene, men jeg synes likevel at gode gamle Alf Prøysen med Julekveldsvisa er den beste julesangen. Den gir i hvert fall meg julestemning. 

Se en julefilm
Flåklypa, Polarekspressen, Mikkes jul, Hjemme alene, The Holiday. Det finnes mange hyggelige julefilmer. Kry opp i sofaen, gjerne med en stor kopp kakao og hygg deg med en julefilm. 

Pynt juletreet
Finn frem julekulene, glitteret og lysene. Det å pynte juletreet gjør virkelig at julen ringes inn. I min familie har vi en tradisjon hvor vi pynter juletreet sammen kvelden lille julaften. Da får jeg alltid julestemning! 

Julekonsert
De siste seks årene har jeg vært på julekonsert. Jeg har fått med meg Kurt Nilsen, Deilig er jorden, Julenatt og Stille natt hellige natt. Aller best, liker jeg de julekonsertene som er i kirken. Det er noe magisk med orgelspillet, vakker sang og gjenklangen i kirkeveggene. Jeg får gåsehud hver gang!

Lag pepperkaker
Pepperkaker er den ultimate julekaken i min familie. Jeg kan minnes at jeg og mamma står på kjøkkenet og baker pepperkaker fra jeg var fem år. Bare lukten av pepperkaker gjør at jeg får en følelse av jul. Lag en stor porsjon pepperkakedeig, bruk gjerne denne super gode oppskriften, skru på julemusikk og kos deg med pepperkakebaking. 

Håper du fikk noen tips til å komme i julestemning  🎅  Om du har noen gode tips, må du gjerne dele dem.
God desemberonsdag, dere! 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg