HELGELISTEN

⋄ Dette skal jeg denne helgen 
Denne helgen er fylt med masse hyggelig! Etter jobb i dag skal jeg drikke vin og spise sushi. Tre favoritter på en gang – rødvin, sushi og godt selskap. Jeg gleder meg! Lørdag skal jeg ha en rolig morgen før jeg trene med en venn og på kvelden braker det løs med tredveårslag for en av mine beste venninner. Søndag skal jeg sove lenge og lage en god frokost, jeg tror det blir enkle scones. Deretter blir det noen timer med jobb før jeg har en lunsjavtale med en venninne. Søndag kveld tror jeg det blir en tur på kino. 

⋄ Dette skal jeg høre på 
Jeg har totalt dilla på Sam Hunt med sangen Take Your Time. Den går på repeat hos meg! For tiden går det også mye i en listen som heter Laid Back Beats på Spotify. 

⋄ Dette skal jeg spiste til middag
I dag blir det som nevnt over sushi. Imorgen blir middagen på Bølgen og Moi, da tror jeg det blir en god burger. På søndag skal jeg slå til med en god hjemmelaget middag. Da tror jeg det blir tacotårn. Det er så godt!

⋄ Dette burde du se i helgen
Har du godt med tid denne helgen vil jeg anbefale serien Blindspot som blant annet finnes på ViaPlay. Det er en krimserie hvor hovedpersonen Jane, er nøkkelen til en rekke saker som må løses. Det er en enkel serie å følge med på, men den er likevel spennende fordi hver sak som må løses er såpass kompleks. Jeg har akkurat sett ferdig sesong en og gleder meg til å ta fatt på sesong to. Finn frem godteposen og nyt noen timer foran skjermen!

⋄ Dette gleder jeg meg over
Vel, for å være helt ærlig, gleder jeg meg over alt! Dette blir en super helg med masse sosialt og hygge. Jeg gleder meg til å prate og hygge meg i kveld. Jeg gleder meg til en god fullkroppsøkt imorgen. Jeg gleder meg til danse natten lang på søndag. Jeg gleder meg til å kunne sove litt lenger enn klokken 05.55 Ja, jeg gleder meg generelt over helgen!

⋄ Dette skal jeg trene
I dag blir det en rask styrkeøkt på ben. Da jeg har litt dårlig tid mellom jobb og en avtale, blir det fokus på tunge løft og gode øvelser. Økten kommer til å bestå av knebøy, bulgarsk utfall og hip thrust. Imorgen har treningskompisen bestemt av vi skal ha en fullkroppsøkt. Jeg har latt han være sjefen for hva vi skal trene, så jeg vet ikke helt hva økten kommer til å bestå av. Søndag blir det treningsfri. 

Da er det bare å si riktig god helg :grin: 

Kristine ♥ 

12 kommentarer

Siste innlegg