DAGENS BENØKT

I dag tok jeg med bestekompisen på en benøkt på Gym Bekkestua. Jeg var i utgangspunktet ikke motivert for å trene, men når jeg fikk satt i gang og kroppen ble varm, følte jeg meg med en gang mer treningslysten! 

Dagens treningsøkt så slik ut:
– Bulgarske utfall med kettlebell
4 sett *  12 repetisjoner

– Glute ham raise med fokus på rumpen
3 sett * 8 -10 repetisjoner

​Ved å gjøre hele bevegelsen når du tar glute ham raise, altså at du har bevegelsesutslag i både hofteleddet og kneleddet, får du involvert omtrent hele baksiden av kroppen. Her jobber rygg, rumpe, lår og legger. Jeg liker også å la føttene være noe rotert, slik at tærne peke lett utover. På den måten føler jeg at jeg får ekstra god kontakt med rumpemuskulaturen.

– Step up med kettlebell
3 sett * 10 repetisjoner
– Hip thrust
3 sett * 12 repetisjoner
– Leg extension 
3 sett * 12 repetisjoner

Som jeg skrev på søndag, da jeg delte ukens treningsplan, hadde jeg egentlig tenkt til å ha en tung benøkt med frontbøy, hip thrust, ettbens benpress, leg curl og revers hyper. Som du kan se over, ble dagens benøkt noe helt annet. Jeg sov forferdelig dårlig i natt og tanken på tunge løft, tok fra meg all treningsmotivasjon. I stedet for å droppe trening helt, bestemte jeg meg for å dra på trening og gjøre akkurat det jeg følte for. Tross fraværende motivasjon når jeg startet, ble det en ganske så god økt likevel :grin: Har du hatt en god treningsøkt i dag?

Kristine ♥ 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg