STENER I SKOEN – SHOESTONE

                                                                                                                                                                                                                  Reklame
Riktig god fredag dere ♥ I dag startet jeg dagen med en treningsøkt. Det er noe magisk ved morgentrening som gir meg et ekstra godt humør. Jeg blir fylt med energi og glede, og føler at jeg blir mer sprudlende resten av dagen!

De siste ukene har jeg testet ShoeStone. Shoestone er små stener, som plasseres i skoene dine, som kan hjelpe deg med å komme i bedre form og unngå skader.

Det er slik at foten vår består av tjue muskler. Flere av disse muskelen blir mindre aktive når du bruker sko. Når vi bruker sko, kan dette forplante seg oppover i kroppen. Derav den store barefoot- trenden vi hadde for et par år siden med såkalte barfotsko. Med ShoeStone plassert i skoene dine, hjelper du foten å aktivere alle musklene. ShoeStone kan plasseres forskjellige steder i skoen. Det følger med et muskelkart i esken som viser deg hvor det kan lønne seg å ha stenene. Jeg har valgt å plassere stenene etter det såkalte stamina området, hvor det er fokus på å komme i god form, og aktivere hjerte og lungene.

Dere vet jo at jeg har løpt noe i det siste. Jeg gikk fra omtrent å ikke løpe i det hele tatt, til å nå ha en til to løpeøkter i uken. Jeg føler at dette har hjulpet på motivasjonen min, og kondisjonen er helt klart forbedret. Ei heller kjenner jeg noe til den kroniske beinhinnebetennelse jeg har. I en studie som ble gjort med ShoeStone, viste også denne at deltagerne som løp med disse stene fikk færre skader samtidig som deltagerne gikk mer ned I vekt sett opp mot de deltakerne som ikke brukte ShoeStone. Jeg synes det blir spennende å fortsette å ha disse i skoene mine.
Ønsker du å lese mer om ShoeStone, kan du gjøre det her

EDIT.
Dette innlegger er skrevet i samarbeid med Folkeopplysningen og er naturligvis bare tull. Les mer her

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg