Inneholder add-linker
Hvem kan vel si nei til seige og goode cookies? Jeg fikk en plate hvit sukkerfri sjokolade av en pasient på jobben i går og fant ut jeg måtte bake noe med den. Jeg er ikke så glad i hvit sjokolade i seg selv. Det er lenge siden jeg har bakt cookies og dermed ble det nettopp cookies. Har du ikke hvit sjokolade kan du bytte ut dette med annen sjokolade eller hakkede nøtter og frø.
14 -16 stykker
50g ghee eller smør
20 g agavesirup, eventuelt fiber siurp eller yaconsirup
30 g sukrin gold
1 egg
1/2 ts vaniljepulver
30g mandelmel
40 g havremel
20g vaniljeprotein, jeg har brukt french vanilla, eventuelt mer mel
1/3 ts salt
1 ts bakepulver
40 g hvit sjkokolade
Pisk smøret mykt, tilsett egg og visp til en jevn røre.
Bland så inn resten av ingrediensene utenom sjokoladen.
Hakk sjokoladen grovt og rør inn i deigen.
La deigen stå i 5 -10 minutter mens ovnen blir varm.
Bruk en skje og form topper på en bakplate.
Stek i 8 minutter på 180 grader.
Avkjøl på rist.
Kristine ♥
Anonym
Jeg fikk den, så jeg er usikker. Sjekk helsekostbutikken 🙂
Maiken
Det tror jeg går. Tilsett litt ekstra havremel 🙂
Maiken
Hihi…Herlig å høre 🙂
Hvor får du kjøpt hvit sukkerfri sjokolade?
Forresten. Jeg har ikke mandelmel kan jeg bytte det ut med mer havremel?
Ja, det frista for å si det sånn!!