RØDBETER- OG POTETMOS

Se på den lekre fargen dere? I dag til middag laget jeg mos av rødbeter og poteter. Ikke bare var fargen helt fantastisk, det smaker også utrolig godt.

Rødbeter- og potetmos er ypperlig tilbehør til så og si all slags mat, kylling, fisk eller kjøtt. Jeg serverte den med stekt kyllingfilet og edamamebønner. Vil du ha saftig og perfekt stek kyllingfilet, har jeg noen gode tips til deg her.

Rødbete- og potetmos

2 -3 rødbeter ca 500 g
2 poteter, ca 500 g
1 ts salt
1/2 ts timian
2 -3 ss crème fraîche, eventuelt kesam

Del rødbetene og potetene i biter.
Kok dem møre i vann i 15 -20 minutter avhengig av størrelsen på bitene dine.
Når rødbetene og potetene er møre, heller du av vannet og lar de dampe fra seg i 3-5 minutter.
Ha så i resten av ingrediensene og mos sammen med en stavmikser.

Rødbetene gir en skikkelig god smak, mens potetene er med på å mildne mosen litt. Ikke minst, inneholder rødbeter masser av vitaminer som gjør godt for kroppen vår. Rødbeter er naturlig supermat! Håper det smaker og ha en onsdagskveld videre :razz: 

Kristine ♥

8 kommentarer
    1. Namnam! Rødbeter er virkelig en undervurdert “super food”! Liker den best ovnsbakt med litt smør og salt, magisk 🙂
      Siden du for noen dager siden skrev om nye varer på butikken, tenkte jeg å tipse deg om en blogg som handlernutelukkende om testing av nye varer, http://www.consuming.no
      Artig at det finnes flere av “oss” som bare mååå teste slike nyheter.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg