Se på den lekre fargen dere? I dag til middag laget jeg mos av rødbeter og poteter. Ikke bare var fargen helt fantastisk, det smaker også utrolig godt.
Rødbeter- og potetmos er ypperlig tilbehør til så og si all slags mat, kylling, fisk eller kjøtt. Jeg serverte den med stekt kyllingfilet og edamamebønner. Vil du ha saftig og perfekt stek kyllingfilet, har jeg noen gode tips til deg her.
Rødbete- og potetmos
2 -3 rødbeter ca 500 g
2 poteter, ca 500 g
1 ts salt
1/2 ts timian
2 -3 ss crème fraîche, eventuelt kesam
Del rødbetene og potetene i biter.
Kok dem møre i vann i 15 -20 minutter avhengig av størrelsen på bitene dine.
Når rødbetene og potetene er møre, heller du av vannet og lar de dampe fra seg i 3-5 minutter.
Ha så i resten av ingrediensene og mos sammen med en stavmikser.
Rødbetene gir en skikkelig god smak, mens potetene er med på å mildne mosen litt. Ikke minst, inneholder rødbeter masser av vitaminer som gjør godt for kroppen vår. Rødbeter er naturlig supermat! Håper det smaker og ha en onsdagskveld videre
Kristine ♥
Deveny:
Veldig godt
Nms
Guro:
Ja, eller hva?!?
marte:

Ovnsbakte rødbeter er også super godt
Takk for tipset. Alltid moro med tips til matnyheter
Thea Alana:
Det var det også
Det så skikkelig godt ut!
Namnam! Rødbeter er virkelig en undervurdert “super food”! Liker den best ovnsbakt med litt smør og salt, magisk
Siden du for noen dager siden skrev om nye varer på butikken, tenkte jeg å tipse deg om en blogg som handlernutelukkende om testing av nye varer, http://www.consuming.no
Artig at det finnes flere av “oss” som bare mååå teste slike nyheter.
Den fargen der ser super ut ihvertfall