TRENING SOM GIR RESULTATER

Okai, dere, la oss snakke litt om trening som gir resultater og som faktisk funker. Jeg ser utrolig mange rare øvelser. Dette gjelder spesielt for underkroppen og rumpen. Bare en liten scroll nedover instagram og jeg ser haugevis av merkelige rumpeøvelser.

Ønsker du å bygge muskler, få en fastere og strammere kropp, er det ikke disse fancye øvelser som gjelder. Da må du legge fokus på tunge baseøvelser. 
For underkroppen vil dette si knebøy, markløft, utfall, benpress og hip trhust. For overkroppen betyr det øvelser som chins, pull ups, dips, benkpress, stående roing og skulderpress. Uansett hvor kjedelig det enn er, så er det disse øvelsene som virkelig gir resultater. 

For all del, jeg gjør noen rare rumpeøvelser av og til jeg også, men jeg sørger alltid for at jeg har fokus på tunge baseøvelser først i økten min, så supplerer jeg eventuelt med andre mer morsomme og spennende øvelser på slutten av økten. 
Jeg tror absolutt det er blitt en trend å legge ut kule og nye treningsøvelser, men jeg føler at dette blir en bløff. For det er ikke disse øvelsene som gir deg resultater og som gjør at du oppnår de målene du har satt deg. De gjør deg verken sterkere eller bedre trent!

Daglig ser jeg folk på treningssenteret, spesielt jenter, som gjør snåle øvelser. Jeg får faktisk vondt i hjerte mitt når jeg ser det. Disse menneskene legger ned tid og energi i treningen sin, men til liten nytte. Folkens, jeg vil være ærlig med dere. Ønsker du å få resultater på treningen din, fokuser alltid på de klassiske bevegelsene, baseløftene. Løft tungt, så skal du se at du faktisk oppnår fysiske endringer i både styrke og kroppsammensetning!

Kristine ♥

Siste innlegg