Da er det mange som har tatt påskeferie
Er du blant de heldige?
Jeg jobber til og med langfredag, så tar jeg fri lørdag, søndag og mandag, hvor jeg tar turen til på besøk til verdens beste mamma.
Det er lenge siden jeg har hatt lang helg.
Gjett om det skal blir godt.
Jeg gleder meg allerede!
Med påske kommer også påskegodt.
Og kanskje litt ekstra tid til å kose seg på kjøkkenet.
Hva med å bake påskemuffins?
Sunne, kjempe gode og oransje påskemuffins.
Mine påskemuffins har smak av appelsin og kanel, og er toppet med gul frosting.
Proteinrike, sukkerfrie og magevennlige er de også.
Påskemuffins
9 stykker
1 egg
2 hvitter
30 g kokosmel
10 g pofiber
3 ss sukrin
1 ts bakepulver
1 ts kanel
2 ss appelsinsaft
Ca 0,5 dl vann
Stivpisk eggehvitene.
Bland sammen de resterende ingrediensene.
Ved røren inn i de stivpiskede eggehvitene. Her må du bruke lette bevegelser så eggehvitene ikke detter sammen.
Ha røren over i 9 muffinsformer.
Stek i 20 minutter på 175 grader.
Glasur
½ boks philadelphia light
4 ss mager kesam
Sukrinmelis
3 ss appelsinsaft
Gul konditorfarge
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
Smør glasuren på muffinsene.
Pynt gjerne med remser av appelsinskall.
Disse er utrolig saftige og kjempe gode.
Har du ikke kokosmel kan du bytte det med mandelmel, speltmel eller annen meltype.
Pofiber kan byttes ut mot fiberfin eller annen tørrvare som mer mel.
Du kan også droppe appelsinsaften og heller tilsette kakao. Da blir det deilige sjokolademuffins.
Om du ikke er interessert i påskemuffins, kanskje denne påske suksessterten frister?
Oppskriften finner du her.
Eller hva med proteinrik marsipan alle påskeegg.
Trykk her for oppskrift.
Jeg kan også friste med sunn sjokolade med smak av påske.
Oppskriften har jeg publisert tidligere her.
Uansett, påskeferie eller ikke, jeg ønsker deg en riktig god påske.
Håper du får tid til å nyte den med dine kjære.
Ha en super fredagskveld
Kristine ♥
maren sørum:
Du kan bruke appesinjuice, ja.
Næringsinnholdet har jeg ikke regnet på.
jernhelse:
Jeg kan dele bake-iver 😉 Boster over til deg nå!
Anonym:
Ekstra tid til baking i ferien 😀
Linda:
Hvilken snakker du om?
Maire:
Håper den smaker frøken 🙂
Linda:
Utrolig koselig å høre Linda, det gjør meg glad 🙂
camilla:
se svar over 🙂
Nå fikk jeg lyst til å bake påskegodt 😀 Nam! Du er virkelig flink!
Hei
Hva syns du om Frenzy fat Loss i forhold til T-rex? Er det evt en annen type du liker bedre? Liker bloggen din velig godt, gir masse inspirasjon 🙂
Jeg har laget suksessterten din mange ganger og til tross for at den er sunn like både samboer og venne den. Takk takk takk 🙂
Første gang jeg ser kake oppskriften, og den MÅ jeg bare lage.
Er favoritt kaken, så en sunnere versjon er jo bare fantastisk:)
Prøvde å bake kaken men bunnen ble helt flat og “sprakk”..Hva gjør jeg feil? :-/
nam, jeg må bake i ferien ja =)
for en kreativitet, frøken! Du er helt rå 🙂 Merker at jeg er alt for giddalaus når det kommer til kokkelering/baking..:/ skulle gjerne hatt litt av iveren din. Anywho; God Påske!!!
hva er næringsinnholdet i muffinsrøren?kan man bruke appelsinjucie?
Blir sikkert godt å se mammaen din igjen 😀 Gode muffinsene så ut 🙂
Flink du er, Kristine!
Påske stemning.. 🙂
Du må også ha ei fin påske:)