ROSA MANDAG OG PULLED PORK

Hei dere.
Da er en ny uke i gang!
For meg blir det en real eksamensuke! Jeg har nemlig eksamen til mandag. Det blir med andre ord mye rumpesitting, lesing og pugging de neste dagene. Men så er det ferie! 

SAMSUNG CSC
Da postmannen plutselig ringte på døren, han hadde nemlig et stort brev som ikke fikk plass i postkassen, fikk jeg en gledelig overraskelse. Brevet inneholdt nye Miiego øreklokker som var rosa. Er de ikke kule? :grin: Da måtte jeg ta meg en tur på trening med en gang!

SAMSUNG CSC
Rosa øreklokker passet perfekt i dag, for jeg har nemlig ny tights fra GymGrossisten og den er rosa den også. Ikke noe blåmandag her i gården; en rosa mandag!
For de av dere som lurer, har jeg skrevet en anmeldelse av øreklokkene før her

Jeg fikk meg en ok treningsøkt på overkropp. Kroppen kjentes tung i dag, så jeg tok det derfor litt med ro. 
Det ble chins, stående roing, benkpress med manualer, skulderpress, biceps curl og fransk press. Jeg avsluttet økten med en liten intervallrunde på romaskinen. 1 minutt rolig roing etterfulgt av 30 sekunder hurtig roing. Dette gjentok jeg 5 ganger før jeg trappet ned i 2 minutter med rolig roing. Da ble det svette, pusting og pesing. En skikkelig deilig følelse! 

SAMSUNG CSC
Nå sitter jeg her med middagen. I dag laget jeg en enkel versjon av pulled pork. 
Sommeren i fjord fikk jeg virkelig øynene opp for pulled pork. Eller andre pulled varianter med kylling og biff. Nå som varmen er tilbake, har jeg funnet tilbake til pulled pork gleden. 
Dagens versjon ble av den enkle typen, men fortsatt veldig god. Jeg serverte den med en enkel salat med hodesalat, paprika, tomat, rødløk og nektarin, nystekt rundstykke og maiskolbe. Knall godt. Sommerstemning i munnen!
Vil du lage pulled pork på klassisk vis, vil jeg anbefale denne oppskriften. 

SAMSUNG CSC

Enkel pulled pork

0,5 kg svin, eventuelt kylling eller biff
1 buljongterning
1 dl vann
2 ss tomatpure
1 boks hakkede tomater
Krydder: 1 ts hviløkspulver, 1 ts oregano, 1 ts paprikapulver

Skjær kjøttet i grove biter, cirka 5 x 5 cm. Ha alle ingrediensene i en kjele. La koke i 30 minutter før du bruker en gaffel til dra kjøttet fra hverandre. 
Spis!

Nå er det mer lesing og pugging som står på planen. 
Håper du får en finfin uke. Ta på sommersmilet. Da blir alt mye bedre! 

Kristine ♥

8 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg