ALMANAKK

                                                                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Riktig god formiddag. Tredje juledag og bare noen få dager til et nytt år står foran våre føtter. Herlighet som tiden flyr!

Hvert år kjøper jeg meg en ny almanakk. Jeg vet det finnes mange rimelige og bra varianter, men jeg liker å finne en unik variant og legger gjerne litt penger i det. I år kjøpte jeg meg denne søte lille saken på Etsy.

Lilla, rosa med mitt navn på og sølvkanter. Er den ikke søt? Mange almanakker er store, men denne har perfekt størrelse slik at jeg kan putte den i vesken. Likevel har den plass til alt jeg trenger.

Når jeg først er inne på kalendere og almanakker,  må jeg også skryte av kalenderne til Ban.do.  Jeg har vist dere dem før, da jeg har hatt flere varianter tidligere. Til år tjue nitten synes jeg denne med blomsterserious business woman og denne duse pastellvarianten er spesielt fine. Som du skjønner har jeg en greie for lyse farger i rosa og lilla! For dere som ikke kjent med Ban.do, så følger det med masse søte små klistremerker og i kalenderen finner du overraskende søte qoutes gjennom hele året.

For å ha oversikt og struktur i hverdagen, er jeg avhengig av en almanakk. Planlegging er alfa omega for meg! Da kommer jeg meg gjennom jobb, avtaler, sosialt og annet jeg må huske. For at planleggingen skal bli ekstra morsom, synes jeg det er stas med en fin almanakk.

Nå sitter jeg her med hjemmelaget gløgg, oppskriften finner du her, og verdens beste pepperkaker, og ser på nyåret. Jeg gleder meg faktisk litt til januar og alt 2019 bringer! Men først skal julen nytes til det fulle. Om en liten time drar jeg hjem på juleferie. Jeg gleder meg skikkelig! Ha en nydelig romjulstorsdag.

Kristine  ♥

8 kommentarer
  1. Hei!
   Er du med i etsy affiliate med bloggen din?
   Jeg eier en ganske ny etsy shop (115 salg hittil) med diverse fashion & designer illustrasjoner som printes på bilder, kaffe krus, sweatshirts, t-skjorter ect. Legger ved en link så kan du ta en titt om du er intrs i et samarbeid.

  2. Jeg har bando fra før av. Blir som ei lita je ta igjen med ae de små klistremerkene og ordene. Digger dem og har bando notatbok også 🙂 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg