EN TRENINGSØKT FOR HELE KROPPEN MED KETTLEBELL ELLER MANUAL

                                                                                                                                                                                 Inneholder annonselenker

Mandagettermiddag. Hei og hopp! Jeg starter dette innlegget med litt selvskryt. Den siste uken har jeg endelig klart å trene jevnlig hjemme. Kanskje hjemmetreningsrutinene begynner å sitte? Jeg håper det og skal virkelig forsøke å opprettholde forrige ukes gode hjemmetreningsgiv.

Jeg har på meg Sneak seamless tights, Sneak seamless bh, High neck singlet og Miiego øreklokker. Sneak seamless settet har jeg vist dere før, blant annet her. Jeg synes det er så fint, spesielt bhen. I tillegg digger jeg at det er seamless og kjempe behagelig på kroppen!

I dag startet jeg dagen med en treningsøkt for hele kroppen med kettlebell. Har du ikke en kettlebell, kan du bruke en manual eller en annen form for motstand. Fyll en sekk med noen tunge bøker, bruk et brannslukningsapparat eller lignende.

En treningsøkt for hele kroppen med kettlebell 

Enarms bred roing

Sumo markløft
Liggende brystpress
Forhøyet utfall
Skulderpress
Russian twist

Hvor mange reptiljoner du gjør, avhenger av hvor tung kettlebell, manual eller gjenstand du har. Velg det repetisjonsområdet som er nødvendig for at du skal kjenne det i muskulaturen. Det spiller ingen rolle om det er 6 repetisjoner eller om det er 16, så lenge du blir sliten og får stimulert muskulaturen.
Gjør alle øvelsene etter hverandre i en sirkel. Ta så en pause på rundt 2 minutter før du gjentar. Gjør 2 -4 runder.
Å starte dagen med en treningsøkt gjør at jeg føler meg så bra! Jeg blir i skikkelig godt humør og energien bruser! Nå skal jeg ha middagsbesøk av en venninne. Dette blir en bra mandag. Ikke minst; det er ferie om noen dager og julaften er rett rundt hjørnet. Dette blir en bra uke! 

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg