ENKEL, SUNN OG GOD GRESK KYLLINGFORM

Alt i et former, er og forblir en favoritt hos meg i hverdagen. Jeg liker det enkelt! I tillegg er det ofte helt supert å lage store porsjoner slik at jeg enten har til lunsj dagen etterpå eller har middag til flere dager.

I går laget jeg enkel, sunn og god gresk kyllingform. En gresk variant av alt i ett form. Greske smaker i form av basilikum, feta, oliven og sitron, gjør seg utrolig godt med kylling og grønnsaker. Ikke minst skriker greske smaker sommer og gir meg en god følelse.

Enkel, sunn og god gresk kyllingform
Til 2 porsjoner

2 kyllingfileter
3 poteter
1 paprika
1/2 squash
1 rødløk
1/2 sitron
2 hvitløksfedd
2 ss oliven
Salt og pepper
Basilikum
Fetaost

Del poteter og grønnsaker i terninger. Legg utover en bakeplate. 
Del sitronen i skiver og legg over.
Del kyllingfiletene i skiver. Legg over grønnsakene. 
Finhakk hvitløk. 
Strø finhakket hvitløk, salt, pepper og basilikum og kyllingen og grønnsakene. 
Ha over oliven.
Stek på 175 grader i 20 -25 minutter, til kyllingen er ferdigstekt. 
Topp med fetaost.
Server.

Kyllingformen blir så saftig i seg selv at jeg ikke synes det er nødvendig med noen form for dressing eller saus. Ønsker du det vil jeg anbefale tzatziki. Det finner du oppskriften på her.
Håper det smaker.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg