ET SUPERSETT FOR RUMPEN

                                                                                                                                                                                      Inneholder add-linker

Som jeg skrev på mandag i innlegget om min kommende treningsuke, hadde jeg planlagt en tung styrkeøkt i dag. Jeg er glad for at jeg hadde skrevet ned denne økten, for i dag våknet jeg og var litt ut av meg selv. Jeg vet sannelig ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg følte meg rett og slett ikke helt tilstedet. Da var det deilig å bare se i kalenderen, ta på meg treningsklærne og gjøre jobben. Og en treningsøkt var alt som skulle til. Jeg våknet, fikk fylt på med energi og er tilbake til gode, gamle Kristine! Litt trøtt i trynet er jeg likevel på disse bildene.

Jeg har på meg Ribbed seamless tights som jeg har klippet til en shorts – sånn går det når jeg bare finner korte shortser og ingen som rekker meg ned til knærne, High neck topp, Seamless sportsbh, Miiego øreklokker, Adidas sko og BootyBand.

Jeg avsluttet treningsøkten med et brennende supersett for rumpen. Jeg trente en fullkroppsøkt med frontbøy, pull ups, utfall, skulderpress og benkpress med manualer, og avsluttet så med dette supersettet.

Brennende supersett for rumpen
3 runder av

30 frog pumps
1 min wall sitt abduksjon med bootyband

Ta en liten pause mellom hver runde. 30 -60 sekunder. Gjenta slik at du har gjort totalt 3 runder. Det brant godt i min rumpestump!

Når du gjør frog pumps, vist på bildene over, prøv deg gjerne frem med hvor du skal plassere bena. Selv har jeg brukt litt tid på å finne ut om føttene skal være nærmere eller lenger unna rumpen. Finn den stillingen som gjør at du får best kontakt med rumpen. Og husk å skvise rumpen godt sammen når du er i topposisjonen.

For wall sitt abduksjon, vist på bildene over, setter du deg i nittigrader intill en vegg med bred benstilling, mens du har et bootyband mellom knærne. Ha vekten på helene og kjenn at du sitter stødig. Press knærne ut, slik at du gjør en abduksjon, og før så knærne tilbake til utgangsposisjonen. Bruk rolige bevegelser. Du skal kun bevege i knærne, slik at føttene står stille, og bruke yttersiden av rumpen til å gjøre jobben. 

Et slikt supersett for rumpen er en perfekt avslutning på en treningsøkt for litt ekstra brennende følelse og rumpepump. Jeg synes i hvert fall slikt er moro!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg