JULEKAKE IGJEN

Hei fininger. Nyter dere romjulen? Jeg har hatt, og har fortsatt, noen deilige dager hjemme på juleferie. Det er rart det der, uansett hvor gammel jeg er, er det alltid koselig å komme hjem til barndomshjemmet. Jeg synes nesten det blir koseligere for jo eldre jeg blir!

I skrivende stund sitter jeg her med en god kopp kaffe og julekake. Yes, jeg har laget julekake igjen! Jeg tror det er fjerde gang jeg har laget denne oppskriften siden jeg la den ut i begynnelsen av desember.

Nystekt julekake direkte fra ovnen. Oppskriften finner du her.

Jeg har hatt et par dager treningsfri, men i dag det i kriblet hele kroppen etter å bevege seg, løfte noen vekter og få brukt noe av den ekstra energien fra julematen, dessertene og godiset. Det ble en god fullkroppsøkt med fokus på knebøy, chins og hip thrust. Jeg har et lite ønske om at julematen skal gå rett til rumpestumpen! Det er vel lov å håpe?

Nystekt julekake er bare så godt! Denne oppskriften kommer jeg desidert til å lage flere ganger gjennom året. Julekake er absolutt ikke bare forbeholdt julen. Rosiner kan droppes helt, eller byttes ut med andre ting som for eksempel hakkede nøtter eller andre typer tørket frukt. 

Julekaken er best når den serveres lun med brunst og jordbærsyltetøy slik at brunosten smelter. Det er himmelsk godt! Det var ikke bare jeg som synes det. Her falt julekaken i smak hos hele familien og godt over halve brødformen er spist opp allerede, til tross for at jeg bakte den i morges!

Resten av dagen skal brukes til boklesing foran peisen, kortspilling og nok en familiemiddag. Jeg nyter romjulen og julefreden til det fulle. Håper du gjør det samme. 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Jeg har laga julekaka di flere ganger. Den er veldig god, ja. Kos deg på ferie 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg