MEKSIKANSK POTETSALAT

Herlighet, skal du til og med gjøre potetsalaten meksikansk nå‘, tipper jeg det er noen av dere som tenker nå. At jeg elsker meksikansk mat, er ingen hemmelighet. Og, ja. Nå har jeg altså laget meksikansk potetsalat. Det ble så ufattelig godt at dette var en oppskrift jeg måtte dele med dere med en gang! Meksikansk potetsalat er en fyldig potetsalat, samtidig som den er frisk og god. Den er i tillegg proppet med fiber, vitaminer og mineraler, samt proteiner. En super potetsalat både for smaksløkene og for kroppen!

 

Meksikansk potetsalat
Til 2 sultene

500 -600 g potet, jeg brukte mandelpoteter
1 håndfull cherrytomater
1 avokado
1/2 boks bønner, jeg brukte kidneybønner
1 håndfull edamamebønner
1/2 boks maiskorn
1 vårløk
1/2 lime
Salt og pepper
2 ss olivenolje, kan sløyfes
Koriander

Kok potetene til de er møre. For mandelpoteter som er små, tar det omtrent 15 minutter. 
Avkjøl potetene noe før du skjærer dem i skiver. 
Del avokado i terninger, og vårløk og cherrytomater i skiver. 
Ha poteter, avokado, cherrytomater, vårløk, bønner og mais i en bolle. 
Press over sitronsaft. Ha over olivenolje om du ønsker å bruke dette, samt salt og pepper. Bland godt. 
Server med frisk koriander. 

Til meksikansk potetsalat serverte jeg entrecote av elg. En real luksusmiddag på en tirsdag, med andre ord. Jeg hadde vært på Rekoringen og kjøpt elg. Derfor ble det akkurat det i dag. Meksikansk potetsalat passer til det meste. Du kan spise den som en rett i seg selv, eller servere den til kylling, svin eller fisk. Det er en frisk og smakfull potetsalat som passer til mye. Jeg gleder meg spesielt til å lage denne til grillmaten i sommer!

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg