MIN FEEL GOOD LISTE

                                                                                                                                                                                           Inneholder add-linker

Forrige uke skrev jeg innlegget skriv en feel good liste. Jeg har selv skrevet en slik liste. Som dere vet, har året hatt en ganske vanskelig start for meg. Jeg jobber fortsatt med det mentale hver dag, både med tanke på hva dette vevet inni meg er, men også med det faktumet at jeg ikke kan gjøre en rekke at de tingene jeg er vant til å gjøre, som å trene, støvsuge, løfte handleposer, og lignende. Min feel good liste har hjulpet meg til å følge meg bra og holde på en positiv tankegang.

En feel good liste er rett og slett en liste over ting som booster deg som person. Noe som gir deg en følelse av velvære og glede. Når du har funnet ut hva dine feel good punkter er, tar du frem kalenderen din og setter av tid i kalenderen til å gjøre akkurat disse tingene. Enten man er i en vanskelig situasjon eller ønsker å gjøre det beste ut av hverdagen, er en feel good liste en god hjelper. Min har virkelig gjort underverker for meg!

Jeg flasher operasjonsplastrene i dagens antrekk tidligere i dag. Rib seamless topp HER og rib seamless tights HER

Min feel good liste består av

⋄ Sammenligne meg selv med den jeg var i går
Hadde jeg brukt energi på å sammenligne meg selv med andre, eller sammenligne meg selv med den jeg var for 2 måneder siden, tror jeg at jeg hadde lagt meg ned og begynt å grine! For sannheten er at jeg hater å være så hjelpeløs som jeg er nå. Å ikke kunne handle min egen mat eller støvsuge, føles faktisk ganske jævlig! Jeg savner den energibunten jeg var før alle operasjonene, og jeg begynner å savne å kunne trene ordentlig. Hadde jeg sammenlignet meg med den jeg var før operasjonene eller sammenlignet meg selv med andre som jeg ser på sosiale medier, hadde jeg følt meg enda verre og fått en følelse av at jeg ikke strekker til. I stedet velger jeg å sammenligne meg selv med den jeg var i går. Jeg fokuserer på de små daglige seirene, de små tingene jeg gjør riktig, og jeg velger å blokkere ut hva alle andre gjør.

⋄ Lage næringsrike frokoster
Frokost er noe jeg har vært dårlig på den siste måneden. Matlysten har rett og slett vært noe fraværende og annerledes etter operasjonene. I min feel good liste, har jeg skrevet ned at jeg skal lage næringsrike frokoster. Og gjerne også tenne et lys og sette på avslappende musikk. Hver dag har jeg nå satt inn omtrent 40 minutter i kalenderen min på morgenen for å lage og spise frokost. Det har jeg gjort den siste uken. Det har virkelig gjort noe med humøret og energien, og resten av dagen blir ekstra bra.

⋄ Komme meg ut i frisk luft
Noen dager er verre enn andre. Noen dager har jeg bare lyst til å ligge i sofaen og se på Netflix. Derimot vet jeg at jeg føler meg mye bedre om jeg kommer meg ut i frisk luft minst en gang om dagen. Det å implementere daglige gåturer, har virkelig vært magi for psyken min. Det gjør bare så godt!

⋄ Hva trenger jeg mer av?
Hver søndag når jeg skriver i ukesplanleggeren min skal jeg spørre meg selv “Hva trenger jeg mer av akkurat nå for å ha det bra?” og så gjennomføre det. Slik som denne uken innså jeg at jeg måtte jeg tørre å spørre om hjelp. Jeg har måtte tørre å spørre om hjelp til å gå ut av søpla, til å handle mat og til å støvsuge. Neste uke er det kanskje noe annet jeg trenger mer av for at jeg skal ha det best mulig.

⋄ Podcast
Podcast er virkelig noe jeg har funnet mye glede av den siste måneden. Spesielt da jeg var nyoperert og ikke orket å lese. Podcasts derimot, kunne jeg høre på. Det å sette på noe, enten det er morsomt eller lærerikt, stoppe andre tanker og bare lytte, gir meg en real mental time-out.

⋄ Mennesker som løfter meg opp
Da har jeg også notert ned et par mennesker i livet mitt som gir mer mer enn andre. Rett og slett fordi jeg vil bruke tid og energi på de menneskene som løfter meg opp og ikke de som trekker meg ned. Jeg sørger for at jeg setter av tid til å være sosial og å få påfyll fra andre positive mennesker.

Vi er faktisk alle sjef over vårt eget liv. Jeg, så vel som du, er selv ansvarlige for å designe dagene våre og lage livet så bra som overhode mulig. Feel good listen har hjulpet meg å forstå og å så gjennomføre mer av det som gir meg glede.
Hva gjør du for å føle deg ekstra bra og for at du skal ha det best mulig?

 

Kristine  ♥

8 kommentarer
  1. Solveig
   Tusen hjertelig takk for en super hyggelig kommentar. Ja, ting tar tid, men jeg håper det er fordi de undersøker absolutt alt før de gir et sikkert svar. Det betyr utrolig mye med disse kjempe koselige ordene. Tusen takk og god klem til deg <3

  2. Beate
   Å, så fin rute og ha det slik at du skriver ned litt hver morgen og kveld. Det er viktig å gjøre slike sånne små ting.
   Tusen takk og god klem <3

  3. Hei! Du er så inspirerende og skjønn! Ønsker deg alt godt og god bedring. Slitsomt at de bruker så lang tid på å finne ut av hva det er.. håper de konkluderer med at det ikke er noe skummelt. Heier på deg og sjekker daglig for oppdateringer, ønsker genuint at du får svar og kan fortsette å leve livet du ønsker og spre masse glede❤️

  4. Veldig bra, Kristine! Dette tror jeg mange hadde hatt nytte av å gjøre! Selv noterer jeg litt hver morgen og kveld, og oppsummerer litt på søndager! Veldig nyttig! Liker det veldig! Åhhh, podcaster er gull! Fortsatt god bedring, fine deg! Klem! ❤️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg