OVERLYKKELIG ETTER INTERVALLER

                                                                                                                                                                                                                                 Inneholder add-linker

Dere, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Akkurat nå føler jeg meg svevende og overlykkelig. Jeg er rett og slett skikkelig høy på endorfiner!

Som jeg har fortalt dere tidligere, har jeg trent nok så rolig siden begynnelsen av januar på grunn av at jeg fikk diagnosen lekktarm. Jeg skrev blant annet om det her tidligere. Derfor har jeg ikke trent noen form for kondisjonstrening eller intervaller. Nå fremover skal jeg forsøke å presse meg selv litt mer og utsette kroppen for noe mer stress. I dag gjorde jeg altså mine første intervall på flere måneder. Det føltes virkelig helt magisk! Jeg svever på en sky av intervallendrofiner!

Jeg har på meg Body Engineer Motus tights, Motus sports-bh , Miiego øreklokker og Under Armoud sko.

Ettersom det nå nesten er fire måneder siden sist intervalløkt, tok jeg en ganske rolig økt hvor jeg ikke presset meg selv for hardt, men jeg fikk likevel svettet, løpt, smilt og virkelig kos meg!

 

Intervaller
2 min på + 1 min av x 4 ganger
Du har altså høy intensitet i 2 minutter, før du har rolig intensitet i 1 minutt. Dette gjentar du 4 ganger. Deretter går du videre på neste bolk.

1 min på  + 45 sek av x 4 ganger
Her har du høy intensitet i 1 minutt, og har så rolig intensitet i 45 sekunder. Dette gjentar du 4 ganger før du går videre til siste intervallbolk.  

30 sek på + 30 sek av x 4 ganger
Høy intensitet i 30 sekunder  etterfulgt av pause i 30 sekunder. Gjenta 4 ganger. 

Husk å varm opp i 5 -10 minutter før du starter intervalløkten, slik at du blir god og varm i kroppen. Bruk også 5 minutter på nedtrapping.

Ja, så nå er jeg rimelig overlykkelig etter vel gjennomførte intervaller! For en følelse altså! Nå skal jeg fortsette en super bra onsdag og gjøre resten av dagen minst like bra!
Håper du får en kjempe fin onsdagskveld.


Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg