POTETRESTER – MOST POTET MED PARMESAN

Jeg forsøker å aldri kaste mat. Det er skremmende hvor mye mat vi kaster her i Norge! Derfor har jeg bare gjort det til en vane at jeg aldri kaster mat. Og det gjør jeg virkelig aldri! Matpakkene mine består stort sett av en salat med diverse rester. Det er mitt beste tips; restematpakker. I tillegg bruker jeg opp restene i wok, bakst eller annen type matlaging.

I dag hadde jeg potetrester. Kokte poteter fra en middag for noen dager siden. For å få brukt de opp, laget jeg most potet med parmesan. Det gav sprø, flate potetskiver. En slags blanding av bakt potet og pommes frites. Har du rester av kokt potet eller bare har lyst på en ny og kjempe god måte å servere potet på, prøv most potet.


Potetrester – most potet med parmesan


Kokte poteter

Salt og pepper
Parmesan

Legg potetene utover en bakplate med bakepapir.
Bruk en sleiv eller håndflaten din til å presse potetene flate. 
Strø over salt, pepper og revet parmesan.
Stek på 225 grader i 15 minutter.
Server.

Jeg serverte most potet med parmesan til en av mine favorittoppskrifter; revet kylling, og kokt brokkoli.

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Din revet kylling oppskrift har jeg laget mye. Jeg er også sykepleier og kobber skift. Revet kylling er kjempe bra å ha i fryseren eller i kjøleskapet sånn at jeg kan lage i store porsjoner og ha sunn mat tilgjengelig. Takk for all inspirasjon Kristine 🙂 🙂 Klem fra Line

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg