Inneholder add-linker
I dag jeg en real godsak til dere, nemlig en trippel iskake. Denne iskaken laget jeg i går da jeg hadde en kompis på middagsbesøk. Det er en veldig god iskake med browniebunn, vaniljeiskrem og sjokoladeiskrem. nam, altså! Jeg elsker når jeg føler at jeg virkelig treffer blink med en oppskrift, slik som denne, spesielt når middagsbesøket var like enig med meg om at denne virkelig var super god.
Jeg brukte denne superenkle brownien som base og toppet med en blanding av vanlig iskrem som jeg kombinerte med bananiskrem. Altså, se på de bildene. Anbefaler virkelig at du prøver denne. Jeg tror ikke du vil bli skuffet!
Trippel iskake
Brownie bunn
1 bananer, ca 100 g
1 dl eplemos / eplesyltetøy, ca 100 g
1 ss sukringold
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/3 ts vaniljepulver, kan sløyfes
20 g sjokoladeprotein, jeg har brukt double rich chocolate*
1 ss havremel
40 g kakaopulver
Mos sammen alle ingrediensene med en stavmikser. Eventuelt kan du bruke en blender eller foodprosessor.
Ha røren i en kakeform. Jeg brukte en rund kakeform med 18 cm i diameter.
Stek på 175 grader i 15 minutter.
Avkjøl.
*har du ikke proteinpulver kan du trolig bytte det ut mot mel som speltmel eller havremel, i tillegg til ekstra kakaopulver og søtning.
Iskrem
3 dl kremfløte
200 g philadephia
2 frosne bananer
½ ts vaniljepulver
4 eggeplommer
1 ss yaconsirup, eventuelt honning
2 ss sukringold
Til skokoladeiskremen
1 ss kaffe, kan sløyfes
1 ss yaconsirup, eventuelt honninh
3 ss kakaopulver
Pisk eggedosis av egg og sukringold.
Mos bananen med en stavmikser eller blender. Rør inn philadephia.
Pisk fløten til krem med vaniljepulver. Rør eggedosis, bananblandingen og kremfløte sammen.
Ha massen utover bunnen. Sett i fryseren i minimum 3 timer.
Topp gjerne med litt revet sjokolade før servering.
Nyt.
Med det sier jeg god søndag og riktig så god feiring i morgen når den dag kommer. Hipp, hipp hurra!
Kristine ♥
Ser ut som en veldig god kake! Vil gjerne lage denne, men skjønner ikke helt fremgangsmåten for det øverste iskremlaget med sjokolade. Under “Til skokoladeiskremen” står det kun:
“1 ss kaffe, kan sløyfes
1 ss yaconsirup, eventuelt honning
3 ss kakaopulver”
Mangler det ikke noen ingredienser her og hva er eventuelt fremgangsmåten? 😊
Kristine Larsen
Ja, super godt! 🙂
Aurora
Det var veldig godt 🙂
Guri
Takk det samme til deg 🙂
Anonym
Ja, det går fint 🙂
Gratulerer med dagen Kristine. Håper du har en fin feiring =) <3
Tror du jeg kan lage den uten bunnen?
NAMMMMM!!!
Wow! Det så digg ut 🙂