TRIPPEL ISKAKE

                                                                                                                                                                                Inneholder add-linker

I dag jeg en real godsak til dere, nemlig en trippel iskake. Denne iskaken laget jeg i går da jeg hadde en kompis på middagsbesøk. Det er en veldig god iskake med browniebunn, vaniljeiskrem og sjokoladeiskrem. nam, altså! Jeg elsker når jeg føler at jeg virkelig treffer blink med en oppskrift, slik som denne, spesielt når middagsbesøket var like enig med meg om at denne virkelig var super god. 

Jeg brukte denne superenkle brownien som base og toppet med en blanding av vanlig iskrem som jeg kombinerte med bananiskrem. Altså, se på de bildene. Anbefaler virkelig at du prøver denne. Jeg tror ikke du vil bli skuffet!

Trippel iskake

Brownie bunn
1 bananer, ca 100 g
1 dl eplemos / eplesyltetøy, ca 100 g 
1 ss sukringold 
1 ts bakepulver
1/2 ts salt 
1/3 ts vaniljepulver, kan sløyfes 
20 g sjokoladeprotein, jeg har brukt double rich chocolate*
1 ss havremel
40 g kakaopulver

Mos sammen alle ingrediensene med en stavmikser. Eventuelt kan du bruke en blender eller foodprosessor. 
Ha røren i en kakeform. Jeg brukte en rund kakeform med 18 cm i diameter.
Stek på 175 grader i 15 minutter. 
Avkjøl. 

*har du ikke proteinpulver kan du trolig bytte det ut mot mel som speltmel eller havremel, i tillegg til ekstra kakaopulver og søtning.

Iskrem 
3 dl kremfløte 
200 g philadephia 
2 frosne bananer
½ ts vaniljepulver 
4 eggeplommer
1 ss yaconsirup, eventuelt honning
2 ss sukringold

Til skokoladeiskremen
1 ss kaffe, kan sløyfes
1 ss yaconsirup, eventuelt honninh
3 ss kakaopulver

Pisk eggedosis av egg og sukringold. 
Mos bananen med en stavmikser eller blender. Rør inn philadephia.
Pisk fløten til krem med vaniljepulver. Rør eggedosis, bananblandingen og kremfløte sammen.
Ha massen utover bunnen. Sett i fryseren i minimum 3 timer.
Topp gjerne med litt revet sjokolade før servering. 
Nyt.

Med det sier jeg god søndag og riktig så god feiring i morgen når den dag kommer. Hipp, hipp hurra!

 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg