BOKGLEDE


Halvveis til helg, det er en gledelig tanke i seg selv.
Da jeg i tillegg fikk en hentelapp fra iHerb og en pakke fra Cappelen damm, ble denne onsdagen riktig så bra.
Begge pakkene inneholdt bøker, bokglede :grin:
Inspirasjon- og oppskriftsbøker med masse sunt og godt.
Trippel bokglede!


Sunn og Sterk med proteiner fra Kristine Weber. Dette blir helt klart en favoritt.
The gluten-free almond flour cookbook av Elana Amsterdam (her på iHerb) og Simply sugar and gluten-free av Amy Green (her) bestilte jeg fra iHerb. 
Bruker du koden OKE701 får du $ i rabatt.
De to siste bøkene er riktignok på engelsk, men ved hjelp av denne guide er det lett å gjøre om de engelske måleenhetene til norske.
Jeg har allerede laget Elana’s sjokolademuffins. Utrolig gode.
Med tre nye kokebøker blir det trolig mer baking i dag, det er så mye jeg vil prøve!


Jeg hadde en god styrkeøkt på rygg og bryst i dag.
– Chins
2 sett * maks
– Chins med strikk
2 sett * maks
– Nedtrekk
4 sett * 6 -10 repetisjoner
– T-bar roing
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Kabel flyes
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Benkpress i maskin
3 sett * 9 -10 repetisjoner
– Face pull
2 sett * 15 repetisjoner


Vel hjemme laget jeg en kjapp og god middag.
Gratinert karbonadedeig.
Jeg tok en halv pakke karbonadedeig og stekte den raskt i pannen sammen med en halv rødløk, en halv paprika, finhakket hvitløk og chili, en boks hakkede tomater, en klatt tomatpure, paprika- og oreganokrydder.
Legg blandingen på en bakeplate og ha over ost.
Stek på 225 grader i 5 -10 minutter.


Denne tror jeg også ville vært kjempe god med tacokrydder.
Gratinert taco.
Jeg serverte med en frisk salatblanding.


Som dessert laget jeg en peanøtt, vanilje og sjokolademiks.
Så mye godt på en gang  :grin:
Jeg er vinglepetter deluks, når jeg ikke klarer å bestemme meg tar jeg like så godt alt på en gang.


Jeg laget proteinrullen, oppskriften finner du her, og skar den i firkanter.
Peanøttkremen laget jeg av kesam, sukrinmelis, peanøttsmør og en liten klype salt som jeg mikset sammen med en gaffel.
Legg proteinrullfirkantene oppå hverandre med peanøttkremen mellom.
Topp med sjokoladefgasur laget av philadelphia light, kakaopulver, sukrinmelis og et par dråper stevia sjokolade.
Nydelig.

Kristine

29 kommentarer

Siste innlegg