I EN KOPP

Tidligere i dag var jeg en tur innom Klinikk for Alle.
Anders er en person som er svært dyktig og kunnskapsrik innenfor en rekke områder. Han er ernæringsfysiolog (i tillegg til muskelterapeut og snart osteopat), et emnet jeg synes er utrolig spennende. Dermed spør jeg og graver! Informasjon og kunnskap får jeg aldri nok av.
Som mange av dere allerede vet, har jeg slitt mye og sliter fortsatt noe med mageproblemer. Jeg benyttet anledningen til å stille Anders mange spørsmål om mageproblemer, allergier, IgG reaksjoner og ernæring generelt.
Vi snakket blant annet om denne nye og spennende studien som viser at dagens moderne hvete er mer giftig enn gammeldags uprosessert hvete.
Denne dobbelt blindede studien viser klar signifikant sammenheng mellom dagens hvete og mageproblemer. Spennende lesing som jeg vil anbefale.
I tillegg knadde han ut spenninger jeg hadde i fasciaen og bindevevet i magen.


Over til overskriften.
På instagram har jeg sett mange som har skrytt den nye miksen til FunksjonellMat.
De har kommet med en ‘Cake in a cup’ miks som gir deg kake på under to miuntter.
Nå har jeg endelig fått testet den!


Miksene kommer i smakene sjokolade og karamell, og mørk sjokolade.
Alt du gjør er å blande posens pulver med vann i en kopp, og sette koppen 1 minutt i mikroen.


Da er resultatet slik.

Jeg var i grunn litt skeptisk.
Det skjærer litt i sjelen min av å si dette, jeg mener egentlig at hjemmelaget alltid er best, men karamellversjonen var utrolig god. Den slår faktisk min egen oppskrift på mikro brownie! Jeg kommer helt klart til å kjøpe denne miksen igjen til en sjelden anledning, men jeg fortsetter med min egen mikrobrownie (oppskrift her) som inneholder mindre e-stoffer.
 
Nå er det middag. Ja, jeg tok desserten før middag i dag. Jeg måtte teste kakemiksen med en gang jeg fikk den i hus!
PØ har laget en deilig pizza med mozarella og parmesan. Deilig!
Ha en riktig god fredagskveld :grin:

Kristine

10 kommentarer

Siste innlegg