hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

APPELSINFROMASJ

  • 16.04.2014, 15:53


Hva med en deilig og forfriskende appelsinfromasj med appelsingele.
Denne er god. Jeg vil si kanskje pskens beste dessdert!



Pskens beste dessert!

Appelsinfromasj
3 appelsiner
300 g skyr naturell, eller gresk yoghurt, mager kesam, yoghurt naturell
2 ss sukrin
2 gelatinplater
0,5 dl varmt vann, nesten kokende
2 eggehviter

Appelsingele
4 appelsiner, eventuelt appelsinjuice
3 gelatinplater
1 dl varmt vann
1 ss sitronsaft, kan slyfes
1 ss sukrin gold


Start med appelsinfromasjen.
Bltlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Klem ut vannet og ha dem i det varme vannet.
Mos ut all saften av appelsinene.
Bland appelsinsaften med skyr.
Ha i den smeltede gelatinen.
Stivpisk de to eggehvitene.
Tilsett sukrin og pisk litt til.
Vend s eggehvitene forsiktig inn i osteblandingen.
Fordel i skler og sett kaldt i minimum 1 time.

I mellomtiden lager du appelsingeleen.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter.
Ha de s over i det varme vannet slik at de smelter.
Press all saften ut av appelsinene.
Bland appelsinsaften med sitronsaft og sukrin gold. Tilsett s den smeltede gelatinen.
La geleen avkjle seg en halv times tid fr du heller den over appelsinfromasjen.
Etter en times tid i kjleskapet er den klar.
Nyt.


Hper appelsinfromasjen faller i smak og at du nyter psken til det fulle.
Ha en strlende dag og nydelig pske  :grin:


Kristine 

rikke95

16.04.2014 kl. 15:54
S herlig takk for tipsene!

Ha en strlende dag videre og kos deg masse!

Ha en super pske! :D

Sofia

16.04.2014 kl. 17:22
S mye godt. Takk for oppskrifter :-)

Margrethe

17.04.2014 kl. 22:16
Laget moussen i dag og serverte med flte. Knall digg. Selv snnen likte det =) Takk.

Malin Isaksen

18.04.2014 kl. 11:35
Nam! Den appelsinfromasjen ser heeeelt fantastisk ut! God pske sta :)

Kristine

18.04.2014 kl. 12:51
Malin Isaksen:
God pske til deg ogs Malin :)

Kristine

18.04.2014 kl. 12:52
Margrethe:
S herlig hre! God pske :)

Kristine

18.04.2014 kl. 12:52
Sofia:
Alltid hyggelig dele :)

Kristine

18.04.2014 kl. 12:52
rikke95:
Ha en super duper pske du ogs Rikke :)

marthe

26.04.2014 kl. 13:17
Hva mye vann skal vi lse gelatinplatene ut i?, skal vannet vre med i oppskriften?

Kristine

26.04.2014 kl. 22:14
marthe:
Det er akkurat det samme. For du presset ut vannet av gelatinplatene fr du smelter dem :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no