www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

HVITLKSPIZZA

  • 14.11.2014, 16:21





Jeg elsker hvitlk!
Denne pizzaen stappet jeg virkelig med godsakene. Og det ble jo s godt!!
Denne pizzaen var grsdagens middag. I dag skal jeg nemlig lage middag til noen vennepar til middag. Det blir koselig :grin:

Hvitlk setter en ekstra piff p maten, men viste du at det ogs er en sunnhetsbombe?
Kulturplanten hvitlk blir brukt til medisinsk bruk i mange land. Den er en av de f plantene som i all sin tid har blitt betraktet som bde mat og medisin.
Hvitlk inneholder godt med vitamin C, -B6 og kalium, og ogs sterke helsebringende plantestoffer, skalte fytokjemikalier, samt antioksidanter og antibakterielle stoffer. Disse fytokjemikaliene kan bekjempe utviklingen av kreft, srlig i spiserr, mage og tarm, kan forebygge reforkalkning og hyt kolesterol, forhindre bakterievekst og fordrive forkjlelse.
Hvitlk er med andre ord en liten knoll med store konsekvenser. Den burde brukes mer.
Som for eksempel i denne pizzaen!



Hvitlkspizza

Bunn
2 egg
100 g kesam
30 g bakepro, eller annen trrvare
30 g havregryn
3 ss fr, jeg brukte linfr og solsikkefr
30 g bokhvetemel
1 ts fiberhusk
1/2 ts salat
1 ts oregano
1 ts hvitlkspulver
1 ts bakepulver

Bland sammen alle ingrediensene.
La rren svelle i 5 minutter.
Ta s kaldt vann p hendene og smr deigen utover en bakplate.
Forstek p 220 grader nederst i ovnen i 10 minutter.


Fyll
10 hvitlksfedd
1/2 boks kesam original
God med ost
Bruk det du har tilgjengelig og nsker. Jeg brukte Jarlsberg, parmesan og blmuggost
150 g cherry tomater
3 sjalottlk

Skrell hvitlkene og del de i to. Stek de i ovnen p 200 grader i 15 minutter. Gjerne fr du steker pizzabunnen.
Smr den forstekte pizzabunnen med kesam. Ha over sjalottlk i skiver, ost og cherry tomater. Topp med hvitlk.
Stek videre p nederste rille i ovnen til osten er smeltet, i cirka 6 -8 minutter.
Nyt.


Fr pizzaen gr i ovnen.


Ferdigstekt og klar for spises.
Mmmm...


N fr jeg komme meg i gang med middagslagingen.
Gjestene kommer snart!
God fredagskveld :grin:

Kristine ♥ 

V

14.11.2014 kl. 16:44
Hvitlk ❤️ Dette s dritgodt ut, minus blmugglsten haha. Kos deg masse med gjestene og god mat 💃

Nina Bakke

14.11.2014 kl. 17:08
Ser himmelsk ut :D

14.11.2014 kl. 17:09
Ser sykt digg ut!!!

Lovelylillers sunne oppskrifter

14.11.2014 kl. 19:30
jeg m rlig talt innrmme at jeg ikke har spist hvitlk i alle fall p ett r - om ikke lengre. :o Det er utrolig godt da!

janne

15.11.2014 kl. 09:43
Jeg absolutt elsker hvitlk s denne skal jeg prve. Takk =)

Anonym

15.11.2014 kl. 12:48
hhh!! Slever over hele tastaturet! Dette s SINSYKT digg ut! Tror du det blir bra om man har rkt laks som en del av fyllet?

lillian

16.11.2014 kl. 08:53
Hei! Jeg har et spm angende iherb, hvilken frakt kompani burde en velge dersom en bestiller fra iherb? Dhl eller international airmail? Takk for svar p forhnd! Du motiver mange!

Kristine

16.11.2014 kl. 16:47
lillian:
Velg interantional. Den til 4 $. Rimelig og bra :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:47
Anonym:
Det tror jeg hadde vrt knall godt. Ha p rklaks etter at den er stekt :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:47
janne:
Hper det faller i smak :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:48
Lovelylillers sunne oppskrifte:
Spiser hvitlk p omtrent alt jeg. Haha!! :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:49
Anonym:
Gjett om det var! :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:49
Nina Bakke:
Var knall godt :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:49
V:
Blmuggost er jo s godt! Hehe..
Hper helgen din har vrt bra :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits