www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

GRESSKARKAKE MED GLASUR

  • 16.11.2014, 16:43



For en bra helg dere!
Jeg har rett og slett kost meg maksimalt med mye hygge, sosialt og latter.
Som vanlig, ble det naturligvis en bakerunde i dag.
Sndag er selvskreven bakedag. Nr vret i tillegg er grtt og trist, roper kjkkenet p meg.
Jeg tryllet frem denne deilige gresskarkaken med sjokoladeglasur.

Denne kaken ble veldig saftig og god.
Gresskar har en st og anvendelig smaksom gir ekstra fyldetil kaker og annen bakst.
Har du ikke gresskar kan du fint bruke revet gulrot isteden. Det vil jeg tro blir like godt!



Gresskarkake med sjokoladeglasur

Kake
2 egg
60 g sukringold
150 g kesam
30 g havremel
30 g vaniljeprotein
30 g kokosmel
1 ts bakepulver
1 ss kanel
1 ts vaniljepulver
200 g revet gresskar

Pisk egg og sukrin luftig.
Ha i kesam.
Rr s inn trrvarene og revet gresskar.
Fordel rren i en form. Jeg brukte en rund springform med 20 cm i diameter.
Stek p 175 grader i 25 minutter.
Avkjlkaken,fr du har p glasur. Som du ser, gjorde ikke jeg dette. Jeg er en utlmodig sjel. Dermed smeltet glasuren og begynte renne av.

Sjokoladeglasur
200 g kokoskrem
2 ss smr
5 ss kakaopulver
2 ss mocca-protein
2 ss sukrinmelis
2 ss sterk kaffe, kan slyfes
1/3 ts salt
1 ts vaniljepulver

Pisk sammen alle ingrediensene.
Fordel utover kaken.

Hper helgen din har vrt super.
Nyt siste rest av sndagen :grin:God kveld!


Kristine

Nina Bakke

16.11.2014 kl. 16:47
mmm.... :)

Famwangaasegg

16.11.2014 kl. 16:49
Kesam i matlaging/bakst hever hele smaksopplevelsen, det er helt utrolig bruke! :)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:50
Famwangaasegg:
Kesam? Mener du gresskar? ;)

Kristine

16.11.2014 kl. 16:50
Nina Bakke:
S utrolig godt, ja! :)

Famwangaasegg

16.11.2014 kl. 16:51
Nei, kesam..ser det inneholder i oppskriften! Bakst med kesam blir s saftig;)

Gresskar har jeg ikke noe forhold til egentlig..

Kristine

16.11.2014 kl. 17:04
Famwangaasegg:
Ok. Personlig foretrekker jeg skyr naturell eller most cottage cheese. Synes det gir en bedre smak. Kesam har en syrlig ettersmak. Men det blir likevel bra om de andre ingrediensene er gode :)

Ingrid

16.11.2014 kl. 17:08
Nam! Det s jo mildt sagt fantastisk ut! Har heller ikke noe forhold til gresskar i matlaging, hadde vrt spennende opplevd en ny smak! S fr kanskje prves etterhvert :) Kjper du et helt gresskar da, eller har de noe slags "gresskarpur" p boks noen steder? Dersom du utlyser et kurs i matlaging, Kristine, s rekker jeg ivrig opp hnden for vre med alts! Du har inspirert meg i revis med kokkeleringen din :) At det er s mange muligheter med ulike typer matvarer hadde man ikke trodd alts, s du har fremmet et nytt blikk p hvor spennende kost faktisk kan vre :) Hper du har hatt en fin helg, nyt siste rest av sndagen! :)

Miranda

16.11.2014 kl. 17:34
Hei Kristine:)

Hvilken rase er kattene dine?:O)

Sofia

16.11.2014 kl. 19:36
Ser jo bare super godt ut! Nam :-)

Karoline

17.11.2014 kl. 01:27
Fr lyst til bare munche den den glasuren. Ser jo s god ut :-)

Sunniva

17.11.2014 kl. 07:48
Helt urelevant for denne posten, men hvor ha rdu kjpt den fine kalenderen din med gode ord?

En snn en kan jeg jammen tenke meg ;)

karoline

17.11.2014 kl. 14:57
Hei Kristine! Jeg har akkurat startet lese bloggen din, og m si at du har endret synet mitt p kropp og trening i det siste. Kan du skrive om hvordan du gjorde det med trening nr du kom ut av spiseforstyrrelsen? M man slutte trene og begynne spise nok frst, eller kan man trene parallellt? Jeg sliter med at jeg ikke tr spise 2000 kcal hvis jeg ikke trener. trener jeg ikke, gr jeg ikke over 1500 kcal. spiser vanligvis 1500 kalorier i hverdagene, men overspiser ofte i helgene. hvis jeg ker til 2000 kcal uten trening vil vel vekta skyte opp? jeg er ikke undervektig, har normal bmi, er slank, men med ganske hy fettprosent i forhold til vekten. hper du svarer, jeg er s sliten av dette. karoline

J.M.

17.11.2014 kl. 17:25
Jeg kjenner deg ikke Kristine. Jeg vil bare si at jeg synes du er helt utrolig og at jeg nsker deg alt godt i fremtiden <3

J.M.

17.11.2014 kl. 17:25
ops, den skulle vrt p posten over!

V

17.11.2014 kl. 23:25
Kjekt hre du hadde en fin helg med maksimal hygge :) Jeg derimot l i sengen hele gr og store deler av dagen men n kommer det seg. Bedringstegn er at jeg vil hoppe inn i skjermen slikke glasuren av den kaken haha

Kristine

19.11.2014 kl. 15:33
V:
, har du blitt syk? Hper du er kommet deg helt n. God bedringsklem :)

Kristine

19.11.2014 kl. 15:36
J.M.:
Hihi... Er ikke s lett treffe da ;)

Kristine

19.11.2014 kl. 15:37
karoline:
Send meg heller en mail Karoline.

Kristine

19.11.2014 kl. 15:37
Sunniva:
Den er gammel. Jeg fikk den av mamma for mange r siden, s jeg vet faktisk ikke.

Kristine

19.11.2014 kl. 15:37
Karoline:
S lag den ;)

Kristine

19.11.2014 kl. 15:37
Sofia:
Gjett om du :)

Kristine

19.11.2014 kl. 15:37
Miranda:
Det er jeg faktisk ikke sikker p du.

Kristine

19.11.2014 kl. 15:38
Ingrid:
Prv gresskar. Det er jo s godt. Jeg lager gresskarpureen selv, men du kan ogs kjpe den p boks. Oftes synes jeg hjemmelaget er best.
Sprs om det ikke m bli et kurs etter hvert. Hadde jo vrt utrolig gy :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits