www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

GODSAKER P GANG & BAKETIPS

  • 30.09.2015, 10:10


Akkurat n str jeg og baker noe deilig med de norske eplene. 
Jeg hadde en del eple som begynte bli dvassne, da er det perfekt bruke dem i bakst. S n er det er godsaker p gang!


Jeg fr ofte sprsml om hvordan man best mulig kan lykkes p kjkkenet. 
Mitt beste tips, er bruke en matvekt / kjkkenvekt. Da fr du en mer nyaktig mengde. Ved bruk av for eksempel spiseskje kan mengden variere veldig ut ifra strrelse p skjeen og hvor mye man har p skjeen. 
Jeg har en kjkkenvekt fra Bodum, denne, som jeg er veldig glad i. Den ser fin ut, er enkel i bruk, sklen kan vaskes i vaskemaskinen og den er lett legge sammen slik at den fr plass i kjkkenskapet. 

Et annen tips er lese oppskriften nye fr du begynner. Da vet du hva du skal gjre og kan finne frem alle ingrediensene fr du begynner. 

Det er ogs slik at fuktighetsnivet i mel kan variere mye utifra merke, hvor det har blitt oppbevart og hvor lenge melet har vrt pnet. Har melet lav fuktighet, vil det trekke til seg mer vske. Bruk derfor litt skjnn. Se p konsistensen p rren / deigen. Fles den riktig? Tilsett eventuelt litt mer trrvare om deigen virker for ls, eller litt mer vske om deigen virker for trr. 

Og dere, smak underveis! Smakslkene vre varierer. Kanskje liker jeg at bolledeigen er stere enn det du gjr. Kanskje liker du en mrkere sjokoladesmak p brownien enn det jeg gjr. Smaker du deg frem er du sikker p at du fr frem den smaken du liker best. 


Lykke til med baksten :grin:  

Kristine ♥

Karianne

30.09.2015 kl. 11:16
Matvekt er det mest brukte er dskapet jeg har. Avhengig :-)

Siri C

30.09.2015 kl. 12:10
S flink du er! Mange gode rd her alts.

Hper du legger ut bilder av resultatet ogs :)

nsker deg en fin onsdag videre!

Klem til deg!

Liv Hege

30.09.2015 kl. 12:50
Mange gode rd! Du er flink :-)

janne

30.09.2015 kl. 13:13
Hva baker du?

Pernille

30.09.2015 kl. 15:14
Hei! Hvor er den grnne jakka di fra og hva heter den?

Kristine

30.09.2015 kl. 18:23
Pernille:
Hvilken grnn jakke mener du? Den med fake pels p hetten? Den er tre -fire r gammel, kjpt i London tror jeg :)

Kristine

30.09.2015 kl. 18:23
janne:
Vent se ;)

Kristine

30.09.2015 kl. 18:23
Liv Hege:
Takk. Baking er jo s gy :)

Kristine

30.09.2015 kl. 18:24
Siri C:
Det kommer Siri. Sparer innlegget til nrmere helgen, for da er jeg i Praha. Da har jeg noen back up innlegg i tilfelle jeg ikke rekker blogge s mye der nede ;)
Hper alt er bra med deg Siri. Stor klem :)

Kristine

30.09.2015 kl. 18:24
Karianne:
Enig. Bruker den alltid ved baking :)

Margrethe

01.10.2015 kl. 09:28
Synes limen var best jeg :-)

Margrethe

01.10.2015 kl. 09:29
Gleder meg til se hva du lager :-)

Kristine

01.10.2015 kl. 15:42
Margrethe:
Kommer til helgen :)

Kristine

01.10.2015 kl. 15:42
Margrethe:
Hver sin smak :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits