www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SJOKOLADEKAKE MED GLASUR

  • 17.04.2016, 10:13


I dag startet jeg sndagen i tradisjon tro. Nemlig  med en bakerunde! Ikke noe er som god tid en sndags morgen slik at jeg kan sette p musikk, danse rundt p kjkkengulvet og bake, fr dagens gjreml begynner for fult. 

SAMSUNG CSC
Hvor deilig ser ikke dette ut?
Denne sjokoladekaken med kremet glasur ble knall god! Saftig kake med mye sjokoladesmak og fyldig sjokoladekrem p toppen. Denne kaken er verdig for feiring! 

SAMSUNG CSC

Sjokoladekake med kremet glasur

3 egg
60 g sukringold
3 ss kakaopulver
40 g sjokoladeprotein
25 g mandelmel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
Ca 0,5 dl melk, eventuelt vann

Pisk egg og sukrin+ til eggedosis.
Tilsett trrvarene. Ha s i litt og litt melk til du fr en tykk sjokoladerre.
Ha rren i en brdform. 
Stek p 170 grader i 30 minutter.
Avkjl fr du har over glasuren.


Kremet glasur

100 g philadephia
100 g skyr naturell
2 ss kakaopulver
2 ss sjokoladeprotein
2 ss sukrinmelis

Bland sammen alle ingrediensene. 
Smak gjerne til med stning og kakaopulver slik at du fr den smaken du liker best.
Ha over kaken og la st noen minutter fr du skjrer i den. 

SAMSUNG CSC
Hper du lar deg friste til lage denne deilige sjokoladekaken med kremet glasur. Og la meg gjerne vite hva du synes. Det er alltid s koselig f bilder eller tilbakemeldinger p oppskrifter dere har brukt :grin:
Nyt sndagen!


Kristine ♥

Henriette Celin

17.04.2016 kl. 11:15
S fin! Fr helt vann i munnen :3

Kristine

17.04.2016 kl. 20:01
Henriette Celin:
Hihi... :)

Ragnhild

17.04.2016 kl. 12:45
Deilig!

S fine bilder!

Kristine

17.04.2016 kl. 20:01
Ragnhild:
S hyggelig at du synes det :)

Sofia

17.04.2016 kl. 12:56
Ser sjukt godt ut!!

Kristine

17.04.2016 kl. 20:01
Sofia:
Det kan jeg love deg at det var ogs :)

Lise Lotte

17.04.2016 kl. 12:58
Kan man bare bruke skyr i glasuren!?:-)

Kristine

17.04.2016 kl. 20:00
Lise Lotte:
Jeg vil ikke anbefale det, men det gr. Blir best med philadephia :)

Janne

17.04.2016 kl. 13:12
Veldig lyst p den kaka :-P

Kristine

17.04.2016 kl. 20:00
Janne:
Hihi... Den var veldig god :)

Lillan

17.04.2016 kl. 14:58
Nam!

Kristine

17.04.2016 kl. 20:00
Lillan:
Knall godt :)

Frida

17.04.2016 kl. 16:37
Kanel bruke vanlig sukrin? Ser veldig godt ut:-)

Kristine

17.04.2016 kl. 20:00
Frida:
Ja, det kan du. Smak deg gjerne litt til slik at du fr riktig mengde :)
S kjempegod ut!!! :D Ha en fin ny uke!

Kristine

18.04.2016 kl. 07:59
lovelyliller.com sunne oppskri:
Takk du og ha en fin uke selv :)

Nina Bakke

18.04.2016 kl. 06:08
Nam :D

Kristine

18.04.2016 kl. 07:58
Nina Bakke:
Jeg kan virkelig anbefale den :)

Maren

18.04.2016 kl. 13:05
Brukte du sukrin gold eller sukrin+ i kaken? Ser det str sukrin gold i oppskriften, men i beskrivelsen str det at en skal piske egg og sukrin+ til eggedosis. Vil gjerne prve denne kaken da den s fantastisk god ut, men det er jo litt forskjell i sthetsgrad mellom sukrin gold og sukrin+ :)

Kristine

18.04.2016 kl. 18:51
Maren:
Ups, jeg har brukt sukringold. Vil anbefale bruke det :)

Silje

19.04.2016 kl. 20:45
Hei :) Den kaken s nydelig ut. Er allergisk mot ntter, trur du havremel funker eller?

Kristine

20.04.2016 kl. 14:34
Silje:
Ja, det tror jeg gr bra. Bare bruk litt mer havremel :)

Torun

21.04.2016 kl. 22:40
Kan man bruke noe annen enn sjokoladeprotein? Str ikke i skapet... ;)

Kristine

22.04.2016 kl. 16:52
Torun:
Mer kakaopulver, stning og mel :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits