hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

PÅSKEFERIE

  • 13.04.2017, 14:59


Først vil jeg bare si tusen takk for alle mail, henvendelser og kommentarer jeg har fått etter gårsdagens innlegg. Jeg blir rørt langt inn i hjerteroten av mange av ordene deres ♥ At noen tar seg tid og bry til å skrive noen ord betyr så mye mer enn du aner. For meg er det deres tilbakemeldinger som holder liv i bloggen og som gjør det givende å blogge. Vit at jeg er enormt takknemlig for at jeg har slike fantastiske lesere som dere, så tusen hjertelig takk! 

SONY DSC
I morges rakk jeg en tur ut i solskinnet før regnet kom dalende. Det er utrolig deilig å se at det spirer og gror. Jeg bli virkelig glad av slikt! Påsken er i grunn en ganske så fantastisk høytid. Solen er tilbake, det er lysere tider, dagene er lengre, blomstene har begynt å spire og fuglene kvitrer. Hos meg kommer vårstemningen for fult og skuldrene senkes. Tiden vi har fremfor oss nå, er den beste tiden på året etter min mening!

SONY DSC
Æ får sola midt i øyan....But I love it. Solskinn i mitt hjerte!

SONY DSC
Jeg tok påskeferie i dag og har faktisk fri helt til tirsdag. Det skal bli utrolig deilig med noen dager helt av. Akkurat nå er jeg igang med en real påskemiddag, nemlig langtidsstekt lammelår med rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter. Jeg har invitert hele familien på middag, så i kveld blir det forhåpentligvis god mat, noe godt i glasset og god stemning. 

Håper du også har påskeferie og at du nyter noen deilige dager med de du er glad i. Ta frem påskeegget, finn hvilepulsen, le masse og kos deg :grin: Det skal jeg! Riktig god påske. 


Kristine ♥

Statera Marit Ebeltoft

13.04.2017 kl. 15:23
God påske og nyt fri dagene dine :)

Kristine

14.04.2017 kl. 10:39
Statera Marit Ebeltoft:
Takk og i lige måde :)

Andrea

13.04.2017 kl. 22:38
God påske. Kos deg o ferien :-)

Kristine

14.04.2017 kl. 10:39
Andrea:
Tusen takk og god påske :)

Jenny

14.04.2017 kl. 19:22
Nyt påskeferie. Vel fortjent :-)

Kristine

15.04.2017 kl. 14:44
Jenny:
Takk. Håper du gjør det samme :)

Inger Lise

16.04.2017 kl. 10:32
Håper påskeferien din blir fantastisk som du <3

Kristine

17.04.2017 kl. 09:59
Inger Lise:
Å, takk herlige du :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no