www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

FEM GODE GRUNNER TIL Å KOMME DEG PÅ TRENING I DAG

  • 12.05.2017, 15:06


Trening og fysisk aktivitet er et fantastisk verktøy til både fysisk og psykisk velvære i hverdagen. Det finnes utallige grunner til å bevege kroppen! Her har du fem gode grunner til å komme deg på trening i dag.

SONY DSC
♥ Du reduserer stressnivåene
I dagens samfunn er vi alle preget av stress. Trening hjelper deg å redusere disse stressnivåene. Dette er fordi trening og annen fysisk aktivitet produserer endorfiner som er et slags "dopingsmiddel" i hjernen som fungerer som et naturlig smertestillende. Når du trener, kan du på en måte si at du bedøver og beroliger kroppen din. 
♥ Du styrker skjelettet ditt
Etterhvert som årene går, reduseres bentettheten vår. Spesielt hos kvinner. Når du trener, da hovedsakelig styrketrening, har du større sjans for å opprettholde god skjeletthelse og unngå benskjørhet. 
♥ Du takler hverdagen bedre
En trent kropp har mer oksygen i kroppen som brensel til kroppens celler. Samtidig har du også økt styrke og, om du trener riktig, mindre vondt i kroppen, noe som resulterer i at du takler dine daglige gjøremål og hverdagen bedre enn de som ikke trener. Derav blir du mindre sliten og stresset. 
♥ Du reduserer risikoen for høyt blodtrykk
Hypertensjon, altså høyt blodtrykk, er en av de vanligste sykdommene i Norge i dag. Trening og fysisk aktivitet bidrar til å redusere blodtrykket ditt. Dette skyldes både at trening er med på å angripe plakk inne i blodårene dine som gjør at blodet strømmer friere, og også fordi hjertet, som er en muskel, får trent og da får bedre evne til å pumpe blod gjennom blodårene dine. 
♥ Du øker selvtilliten
Trening kan naturligvis endre kroppsfasongen din, noe som igjen kan bedre selvfølelsen, men trening gjør også så mye mer en det! Trening gjør at du får en mestringsfølelse samtidig som du får en god følelse innvendig fordi du har gjort noe fysisk som er bra for kroppen din isteden for å være passiv.

SONY DSCI går hadde jeg en dårlig dag og dro hjem fra trening. I dag derimot var jeg i tipp topp form igjen og startet dagen med en treningsøkt. Det er så fattelig deilig! Skal du trene i dag? :grin:


Kristine ♥ 

Lisbet

12.05.2017 kl. 16:26
Hurra for trening! :-)

Kristine

13.05.2017 kl. 08:27
Lisbet:
Ja :D

RebeccaHasselgard

12.05.2017 kl. 16:43
kjempefint innlegg å lese! gleder meg til å trene mer når jeg er ferdig med innspurt av sutidene :)

Kristine

13.05.2017 kl. 08:27
RebeccaHasselgard:
Lykke til med studieinnspurten :)

Ingeborg

12.05.2017 kl. 17:22
Så mye bra med trening :-D

Kristine

13.05.2017 kl. 08:27
Ingeborg:
Ja, det er jo nærmest magi :D

Sofie

12.05.2017 kl. 17:29
Herlige grunner <3

Kristine

13.05.2017 kl. 08:28
Sofie:
Herlig at du synes det :)

Statera Marit Ebeltoft

12.05.2017 kl. 21:13
Etter en lang uke med forkjølelse og vannkopper ble det omsider tid for en joggetur idag. Ikke mer enn det men det var nok, utrolig deilig i nydelig vårvær :D

Kristine

13.05.2017 kl. 08:28
Statera Marit Ebeltoft:
Du får starte rolig da Marit og lytte kroppen, slik at du ikke går på en smell. Men kan tro det var deilig å trene! Ha en herlig lørdag :)

Katelin

13.05.2017 kl. 08:20
Du inspirerte meg faktisk til å trene i går. Jeg hadde en skikkelig dårlig dag, og klarte ikke å komme meg ut av sengen. Men så leste jeg innlegget ditt, og jeg hoppet nesten bokstavelig talt ut av sengen og tok meg en løpetur. Jeg følte meg så mye bedre etterpå!

Du inspirerer virkelig! :)

Mvh. Katelin

Kristine

13.05.2017 kl. 08:29
Katelin:
Så utrolig hyggelig å lese Katelin. Herlig altså! Det var det jeg håpet på :) Trening er magi for kropp og sjel. Følelsen etterpå er ubeskrivelig!
Takk og god helg til deg :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits