Nå som det er varmere i været, frister det ekstra mye med is. Altså, dere kjenner jo meg. Jeg er en is-elsker året rundt, men i vår- og sommermånedene, blir det ekstra mye kalde fristelser. Da er det deilig å kunne lage noen litt sunnere varianter også. Her har jeg laget en enkel cookie dough som jeg blandet med gresk yoghurt og frøys et par timer. Det ble knall godt! En proteinrik, søt og god frozen yoghurt. Håper det smaker!
Cookie dough frozen yoghurt
3 ss mandelmel
1 ss havremel, eller annet mel
1 ss vaniljeprotein*
2 ss sukringold
1 ss fibersirup
Bittelitt salt
2 ss hakket sukkerfri sjokolade
2 -3 ss melk, eventuelt vann
300 g gresk yoghurt**
1 ss vaniljeprotein, kan sløyfes
1 ss sukringold
½ ts vaniljepulver
Bland sammen mel, vaniljeprotein, surkingold, fibersirup, salt og hakket sjokolade. Tilsett nok væske til at det blir en tykk marsipanlignende deig.
Bland så sammen gresk yoghurt med vaniljeprotein, sukringold og vaniljepulver.
Ha så kakedeigen over kesamen og bland sammen.
Settes i fryseren i 1 -2 timer mens du rører rundt et par ganger.
Server og nyt.
*har du ikke vaniljeprotein kan du bytte det ut mot mer mel og litt ekstra søtning
**gresk yoghurt kan også byttes ut med kesam, skyr naturell eller andre yoghurterstatninger
Ta med en stor bolle cookie dough frozen yoghurt ut i solen eller nyt den godt plantet i sofaen. Do as you please, så lenge du nyter
Ha en nydelig søndag.
Kristine ♥
Anne Line:
Ja, det kan du absolutt 🙂
Lissanine:
Cookie dough er jo så godt 🙂
E:
Ja, jeg bare blandet det inn. Enkelt og greit 🙂
Har du rullet kuler av cookiedough’en, eller blandet massen med yoghurten? 🙂
Cookie i!! Å må lage det 😀
Kan jeg bare lage cookie dough og spise den?
Une:
Gjør det Une. Håper det smaker 🙂
RebeccaHasselgard:
Is er så godt altså 🙂
Statera Marit Ebeltoft:
Håper den faller i smak Marit 🙂
Pernille:
Så herlig å høre Pernille 🙂
Laget med Synnøve vaniljeyoghurt gresk og det ble skikkelig godt. Takk for oppskrifter :-):-)
Så kjekt, denne skal jeg prøve meg på! 😀
åå, dette er så sykt godt! : – D
Elsker frossen yoghurt så denne skal jeg prøve nå 😀